Agenda

We hebben onderstaand een aantal interessante evenementen voor je verzameld. Deze zijn met name gericht op bewustwording, gezondheid en persoonlijke groei. Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie kans om gelijkgestemden te ontmoeten!

Wil je ook jouw lezing, cursus, meet-up of ander evenement op onze website plaatsen, dan kun je dit opgeven via de Aanmeld-pagina.

Evenementen

Economie als zichtbaar gemaakte liefde - Ivo Valkenburg

Er is tegenwoordig een krachtige stroming merkbaar van mensen die het lef hebben om overal nieuwe initiatieven te creëren en te laten zien dat het anders kan. Mensen voor wie de tijd rijp is voor de volgende stap in het menselijk bewustzijn. De beste manier om de toekomst te voorspellen is immers om ze zelf te creëren.

wo, 21 november 2018 - 19:30 tot 22:00 in Joure
Deep fake news - Tegenlicht Meet Up

Hoe kunnen we online nog waarheid van leugen onderscheiden? Wat is de rol van de journalistiek, overheden en sociale media? Begeven we ons naar een toekomst waar het gevecht over de controle van onze werkelijkheid online wordt uitgevochten? Wat is de impact van online desinformatie op democratie? Praat mee in Pakhuis de Zwijger.

wo, 21 november 2018 - 20:00 tot 22:00 in Amsterdam
Miniconferentie over de situatie in Syrië

Een presentatie van journaliste Janneke Monshouwer: “Steunt Nederland Terroristen?”. Met aansluitend een lezing van de Vlaamse Pater Daniël Maes, die in Syrië woont: "Syrië, menselijke tragedie en hardnekkige weerstand, een keerpunt in het wereldgebeuren."

do, 22 november 2018 - 19:30 tot 22:00 in Tilburg
Oertoestanden van aarde & mens - Sander Videler

Tijdens de oerperiode was er van de aarde of een menselijk wezen zoals nu nog geen sprake. De kosmos werd bezield door bewustzijnsenergieën, het voorstadium van wat later de ‘goden’ werden. De ontstaansgeschiedenis van kosmos, aarde en mens wordt in deze lezing aan de hand van de inzichten van Rudolf Steiner uiteengezet.

zo, 25 november 2018 - 10:30 tot 13:00 in Tilburg
Een goed gesprek met… de Dieren!

Deze lezing van Piek Stor en Petra Maartense gaat over het communiceren met dieren. Dierencommunicatie vraagt van je dat je open staat en dat je je eigen oordelen opzij zet. Anders lukt het je niet. En dan gaat er een wereld voor je open. Een lezing voor iedereen die meer wil weten over dit verleggen van grenzen.

zo, 25 november 2018 - 14:00 tot 17:00 in Zwaanshoek
Lezing Werken met frequenties - Matthijs van der Stroom

Al wat leeft en fysiek waarneembaar is, heeft op etherisch niveau een databank in zich van de juiste frequenties die iedere manifestatie fit en gezond weet te houden. Wanneer we doelbewust met energieën en frequenties gaan werken, openen we een wereld van wonderlijke mogelijkheden. Matthijs vertelt er alles over in deze boeiende lezing.

zo, 25 november 2018 - 14:00 tot 17:00 in Lisse
Nieuw!Lezing Blockchain, Cryptocurrency en Cyberspace - Luc Sala

We timmeren de wereld digitaal dicht, diversiteit en daarmee vooruitgang komt tot stilstand, we worden steeds meer ingepakt in onontkoombare 'harde' structuren, wetten en economische dwangbuizen. Éen globale munt, globale contracten, globale normen en waarden, onze identiteit als mens gaat op in totale collectiviteit.

di, 27 november 2018 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede
Ons Basisinkomen - Tegenlicht Meet Up

Hoe staan we er nu voor? Vele steden kondigden experimenten aan, toch zien we ook dat onderzoek vroegtijdig wordt stopgezet door politici. Nog steeds pleiten filosofen, economen en ingenieurs dat het basisinkomen hét middel is om grote maatschappelijke problemen aan te pakken. Maar hoe krijgen we het van de grond?

wo, 28 november 2018 - 20:00 tot 22:00 in Amsterdam
dr. Eltjo Haselhoff – Natuurkunde en het paranormale

Eltjo Haselhoff behandelt de onvolkomenheden van de natuurkunde en maakt de gecompliceerde relativiteitstheorie begrijpelijk. Met zijn nieuwe model kun je niet alleen de wereld beter begrijpen, het integreert ook de paranormale wereld met de 3D wereld waarin zich verschijnselen bevinden als graancirkels, tijdreizen en UFO's.

za, 1 december 2018 - 14:30 tot 17:30 in Breda
Het mysterie van je pijnappelklier - Saskia Bosman

De pijnappelklier in onze hersenen speelt een essentiële rol als antenne voor binnen en buiten. Daarom wordt er vaak gesproken over de evolutie van de pijnappelklier als derde oog. Deze lezing gaat over de rol van de pijnappelklier bij het behoud van onze gezondheid, bij ziekten en genezing.

zo, 2 december 2018 - 14:00 tot 17:00 in Zwaanshoek
Numerologie: Een mystieke reis langs de getallen

Marleen van Wegberg neemt je in deze lezing mee langs de verborgen geschiedenis van de getallen, die vaak in het geheim werd doorgegeven. Kunnen we het geheim van de getallen in ons persoonlijke leven ontsluieren en onszelf en anderen verrijken met de immense, verborgen kennis die in getallen besloten ligt?

zo, 9 december 2018 - 14:00 tot 17:00 in Zwaanshoek
Van overleven naar leven in de Matrix - Ruud van Well

In deze lezing geeft Ruud een beeld wie we echt vanuit onze oorspronkelijkheid zijn. Waarom we hier in een matrix gevangen zitten, hoe deze matrix te doorgronden en hoe we buiten deze opgelegde beperkingen kunnen leven. Wanneer je deze matrix begrijpt, zul je nooit meer dezelfde zijn en echte vrijheid kunnen gaan ervaren.

do, 13 december 2018 - 20:00 tot 22:30 in Oud-Beijerland
Het belang van zuiver water - Mike Donkers

Weston Price heeft vele natuurvolkeren bezocht en is tot de conclusie gekomen dat het geheim van hun gezondheid o.a. in hun voeding zat. Inmiddels is Mike er van overtuigd geraakt dat een belangrijk onderdeel ook was wat ze dronken. Dit jaar heeft hij ontdekkingen gedaan over de structuur van water, die hij graag met ons wil delen.

vr, 14 december 2018 - 20:00 tot 22:30 in Soest
Sterven doe je zelf - Martijn van Staveren

Nadat je hebt gehoord wat de dwarsverbanden zijn tussen de daadwerkelijke Wederopstanding van de Mens en het bevrijden van het Innerlijke Bewustzijn, zal jouw kijk op de dagelijkse werkelijkheid van jezelf en het moment van overgaan nooit meer hetzelfde zijn. Het maakt je krachtiger in jezelf en naar je eigen handelen toe.

zo, 16 december 2018 - 11:00 tot 15:00 in Haarlem
Opgesloten in een piramide - Peter Toonen

Overal zijn maatschappelijke piramidestructuren ontstaan met slechts enkele mensen aan de top. We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, naar coöperatieve organisaties waarin gehandeld wordt vanuit het hart. Peter Toonen zal praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie.

wo, 19 december 2018 - 20:00 tot 22:30 in Kloetinge

Meest Gelezen

Agenda - Uitgelicht

Agenda

Economie als zichtbaar gemaakte liefde - Ivo Valkenburg
wo, 21 november in Joure
Deep fake news - Tegenlicht Meet Up
wo, 21 november in Amsterdam
Miniconferentie over de situatie in Syrië
do, 22 november in Tilburg
Oertoestanden van aarde & mens - Sander Videler
zo, 25 november in Tilburg
Een goed gesprek met… de Dieren!
zo, 25 november in Zwaanshoek
Lezing Werken met frequenties - Matthijs van der Stroom
zo, 25 november in Lisse
Lezing Blockchain, Cryptocurrency en Cyberspace - Luc Sala
di, 27 november in Heemstede
Meer

Eenvoudig Leven Agenda 2019 - Adv.

  Eenvoudig Leven Agenda 2019
  Nynke Valk

  Deze agenda helpt je om je eigen koers te volgen in een wereld vol indrukken. Door een eenvoudige methode verschuift je focus naar wat echt belangrijk voor je is. Je laat je minder sterk leiden door de verwachtingen van anderen, maar neemt zelf de regie. Met een praktische weekindeling, speelse tekeningen en teksten ter inspiratie.

  Meer informatie

Nieuw boek

  Het bestverkochte boek ooit
  (met deze titel)

  Sanne Blauw

  Cijfers zijn niet zo objectief als ze lijken. Bedrijven misbruiken cijfers om hun product aan je te slijten, politici om lastige beslissingen te rechtvaardigen, wetenschappers om hun onderzoek kracht bij te zetten. En wij cijferconsumenten laten ons maar al te graag misleiden als de cijfers zeggen wat we willen.

  Meer informatie

Meest Bekeken

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!