Agenda

We hebben onderstaand een aantal interessante evenementen voor je verzameld. Deze zijn met name gericht op bewustwording, gezondheid en persoonlijke groei. Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie kans om gelijkgestemden te ontmoeten!

Wil je ook jouw lezing, cursus, meet-up of ander evenement op onze website plaatsen, dan kun je dit opgeven via de Aanmeld-pagina.

Evenementen

Lezing Sterven doe je zelf - Martijn van Staveren

Nadat je hebt gehoord wat de dwarsverbanden zijn tussen de daadwerkelijke Wederopstanding van de Mens en het bevrijden van het Innerlijke Bewustzijn, zal jouw kijk op de dagelijkse werkelijkheid van jezelf en het moment van overgaan nooit meer hetzelfde zijn. Het maakt je krachtiger in jezelf en naar je eigen handelen toe.

vr, 25 januari 2019 - 19:30 tot 22:00 in Kloetinge
Nieuw!Lezing De macht van de onzichtbare bankiers

Deze lezing gaat over bizarre gebeurtenissen, die angstvallig buiten de geschiedenisboeken worden gehouden en legt onzichtbare machtsstructuren bloot, die de meeste mensen niet zien, of willen zien. Velen zullen deze presentatie als een reis buiten hun comfortzone ervaren, terwijl voor anderen veel vragen beantwoord zullen worden.

wo, 6 februari 2019 - 20:00 tot 22:30 in Bussum
Graancirkels, Miraculeus, Magisch of Meditatief?

Lezing door Roeland Beljon met een collage op muziek van foto’s van de mooiste graancirkels. Ze brengen je in een meditatieve staat waardoor je meer open staat voor wat het universum je wil vertellen en je eigen innerlijke kennis. Daarnaast zal hij zijn conclusies presenteren na 24 jaar “graancirkelen”.

ma, 11 februari 2019 - 20:00 tot 22:00 in Dronten
Het mysterie van de Bosnische Piramides

Tijdens deze interactieve lezing vertellen Aafke Douma en Rob Heiligers over hun eigen belevenissen op en rond de piramides aan de hand van veel foto en filmmateriaal. Zij zullen ook in een aantal geleide meditaties de verfijnde Bosnische Piramide Energie voelbaar gaan maken, zodat je die zelf kunt ervaren.

vr, 15 februari 2019 - 20:00 tot 22:30 in Kloetinge
Psychosomatiek: de betekenis van organen/ziekten

In deze lezing deelt Henk Fransen zijn 30 jaar kennis en ervaring in het werken met de geestelijk/emotionele betekenis van ziekten. Kan het lichaam ons de weg wijzen naar de betekenis van een klacht/ziekte? Niet zelden blijken symptomen daarbij een richtingaanwijzer naar onze diepere levensbedoeling/zingeving.

ma, 11 maart 2019 - 20:00 tot 22:00 in Dronten
Zelfgenezing met behulp van je mind - Henk Fransen

Het thema van zijn nieuwe lezing gaat over zelfgenezing. Heling van je lichaam, maar ook heling op de andere niveaus van je bestaan: je gedachten, je emoties, je relaties en zelfs je ziel. Met andere woorden: het gaat om genezing van je totale wezen; om verbetering van al je leefomstandigheden. De lezing is dus waardevol voor iedereen!

di, 12 maart 2019 - 20:00 tot 22:00 in Arnhem
Lezing Dolfijnen - Walvissen - Mensen in Verbinding

Lezing met geleide meditatie door bioloog Saskia Bosman. De mensheid heeft een technologische cultuur, walvissen en dolfijnen hebben bewustzijnsculturen. Wat willen dolfijnen en walvissen ons leren? Ze bieden aan ons te helpen bij onze ontwikkeling tot een bewustzijnscultuur, die vanuit liefde en in harmonie leeft met de natuur.

za, 16 maart 2019 - 14:30 tot 17:30 in Breda
Nieuw!Van gesloten piramide naar open cirkel - Peter Toonen

Overal zijn maatschappelijke piramidestructuren ontstaan met slechts enkele mensen aan de top. We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, naar coöperatieve organisaties waarin gehandeld wordt vanuit het hart. Peter Toonen zal praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie.

wo, 17 april 2019 - 19:30 tot 22:00 in Joure

Steun ons

  SCHADECLAIM

  Wij hebben een aanzienlijke schadeclaim ontvangen vanwege 'onrechtmatig gebruik van foto's'. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om voorlopig te stoppen met het weergeven van citaat-afbeeldingen bij de verwijzingen in dit nieuwsoverzicht. Hierdoor is ook het video-overzicht offline.

  Wij zijn in gesprek met een juridisch adviseur om ons te beroepen op het beeldcitaatrecht, aangezien wij zelf geen foto's plaatsen op deze overzichtswebsite. 

  Vind jij het belangrijk dat HoeZitHetNuEcht.nl blijft bestaan? Help ons dan met een donatie, zodat wij je ook in de toekomst van alternatief nieuws kunnen blijven voorzien. Alvast bedankt voor je steun!

  Bedrag €*

Agenda

Lezing Sterven doe je zelf - Martijn van Staveren
vr, 25 januari in Kloetinge
Lezing De macht van de onzichtbare bankiers
wo, 6 februari in Bussum
Graancirkels, Miraculeus, Magisch of Meditatief?
ma, 11 februari in Dronten
Het mysterie van de Bosnische Piramides
vr, 15 februari in Kloetinge
Psychosomatiek: de betekenis van organen/ziekten
ma, 11 maart in Dronten
Zelfgenezing met behulp van je mind - Henk Fransen
di, 12 maart in Arnhem
Lezing Dolfijnen - Walvissen - Mensen in Verbinding
za, 16 maart in Breda
Meer

Boeken

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!