Agenda

We hebben onderstaand een aantal interessante evenementen voor je verzameld. Deze zijn met name gericht op bewustwording, gezondheid en persoonlijke groei. Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie kans om gelijkgestemden te ontmoeten!

Wil je ook jouw lezing, cursus, meet-up of ander evenement op onze website plaatsen, dan kun je dit opgeven via de Aanmeld-pagina.

Evenementen

Themadag: De Aardige Dag / REBEARTH

Een bijzondere themadag met twee presentaties: "Hoezo, de aarde is rond?" en "REBEARTH, het gigantische aardse verhaal". Beide presentaties worden gegeven door Frans Heslinga. Het wordt een bijzondere dag met veel pittige en actuele informatie over de creatie en de vorm/structuur van de aarde. 

zo, 25 februari 2018 - 10:00 tot 17:00 in Baarn
Tijdbeelden en onze tijd begrijpen vanuit Jungiaans en astrologisch perspectief (VOL)

In deze lezing gaat Karen Hamaker-Zondag een aantal grote cycli en historische ontwikkelingen bekijken om te zien waar we nu staan, waar we naar onderweg zijn, en wat we daar zelf in kunnen betekenen. We leven in een tijd waarin veel op zijn kop wordt gezet, maar waarin de kiemen van het nieuwe al aan het ontstaan zijn.

zo, 25 februari 2018 - 10:30 tot 13:00 in Naarden
De Mediwiet Markt komt naar Roermond!

Medicijnen worden alsmaar duurder en het eigen risico steeds hoger. Stichting mediwiet helpt mensen zichzelf te helpen met wietolie, het ideale volksmedicijn. Wim van de Meer spreekt over voeding in de strijd tegen kanker en Wernard Bruining over hoe je wietolie kunt gebruiken en het zelf kunt maken.

zo, 25 februari 2018 - 11:00 tot 17:00 in Roermond
Sleepwet: noodzaak of nutteloos?

Tijdens deze discussieavond bekijken we de sleepwet vanuit verschillende perspectieven: vanuit de wetenschap en vanuit de burgerrechtenbeweging. We zullen samen met het publiek en de andere sprekers in debat gaan over de nieuwe wet en uiteenzetten wat beter moet.

di, 27 februari 2018 - 20:00 tot 21:30 in Utrecht
Shoppen volgens China - Tegenlicht Meet Up

Data is de olie van de 21e eeuw. Via consumentenprofielen en online koopgedrag probeert de Chinese overheid om meer informatie te vergaren over haar burgers. Wat gebeurt er als Westerse overheden ook gelijkaardige technieken gaan gebruiken om beter te kunnen besturen? Praat mee in Pakhuis de Zwijger.

 

wo, 28 februari 2018 - 20:00 tot 22:00 in Amsterdam
Lezing Baas in eigen Bank - Ronald Bernard

In deze boeiende lezing volgt Ronald het spoor van geld. Hoe ontstaan tekorten en onvrede? We komen bij een waarheid die tegen het onwerkelijke aan ligt. Wie de geldstromen beheerst, bepaalt veel. Eenmaal de werking van het financiële systeem begrepen, kan de samenleving het positief veranderen.

vr, 2 maart 2018 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede
Cursus Schumann Resonantie

In deze cursus leert Anton Teuben je om jezelf af te stemmen op de nieuwe frequentie van de Aarde en om je zelfgenezend vermogen te activeren. Wanneer je deze Schumann resonantie bewust door je lichaam kunt laten stromen, word je vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger.

za, 3 maart 2018 10:30 - zo, 4 maart 2018 17:00 in Winsum
Lezing De Grote Transitie - Maurits Prins

Maurits geeft in deze lezing inzicht over wat er nu werkelijk in deze wereld aan de hand is en hoe wij worden gemanipuleerd en dom gehouden. Verder draagt hij praktische handreikingen aan, op welke wijze iemand zijn persoonlijke transitie het beste kan aangaan om in die grote transitie mee te kunnen gaan.

zo, 4 maart 2018 - 13:00 tot 17:00 in Zwaanshoek
4 Bewustzijnsverruimende voorjaarslezingen

We hebben specifiek déze vier lezingen op de kaart gezet, omdat we geloven, dat de mensen die deze lezingen geven, tot de bewustzijnsverruimers van deze tijd behoren. Ieder op zijn eigen gebied, maar allen met dezelfde boodschap: ‘Open je ogen, want het is tijd om verder te kijken dan onze neuzen lang zijn’…

zo, 4 maart 2018 13:00 - zo, 10 juni 2018 17:00 in Zwaanshoek
We Are Change: Première documentaire Digitropolis

De digitale infrastructuur gaat ons leven makkelijker, leuker en efficiënter maken volgens overheden en multinationals. Dat dit ten koste gaat van onze gezondheid, privacy en veiligheid blijft echter onbesproken. In deze docu wordt de keerzijde verkent; met interactief debat met de makers, gasten en publiek.

zo, 4 maart 2018 - 14:30 tot 18:00 in Rotterdam
Nieuw!Schaduwmacht

Den Haag mag in Nederland dan het centrum zijn van de politieke macht, de moderne mens is aan talloze andere machten onderworpen. happyChaos onderzoekt hoe diep deze schaduwmachten doordringen in ons dagelijks leven, of dat erg is, en wat we eraan kunnen doen. Debatteer mee in Stadsschouwburg Amsterdam.

wo, 7 maart 2018 - 19:30 tot 22:30 in Amsterdam
Lezing Hemel onder Vuur, de realiteit van chemtrails

Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails en schreef er een boek over. Tijdens deze lezing gaat hij in op de volgende vragen: Is het waar? Zo ja, wat zit er dan in? Hoe beïnvloedt dat onze gezondheid? En vooral: Wat kunnen we doen om gezond te blijven?

wo, 7 maart 2018 - 20:00 tot 22:00 in Bussum
De Onsterfelijken - Tegenlicht Meet Up

De biotechnologie is via verjongingskuren en DNA-modificaties druk op zoek naar manieren om cellen jong te houden. Niet meer te hoeven sterven komt meer en meer in zicht. Hemels toch? Waar staat de wetenschap nu? Welke impact heeft deze ontwikkeling op de maatschappij, het menselijk leven en de planeet?

wo, 7 maart 2018 - 20:00 tot 22:00 in Amsterdam
Lezing Chemtrails: wat te doen? - Fred Teunissen

Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails en schreef er een boek over. Tijdens deze lezing gaat hij in op de volgende vragen: Is het waar? Zo ja, wat zit er dan in? Hoe beïnvloedt dat onze gezondheid? En vooral: Wat kunnen we doen om gezond te blijven?

do, 8 maart 2018 - 19:30 tot 21:30 in Rotterdam
Graancirkels: Miraculeus, Magisch of Meditatief?

Lezing door Roeland Beljon met een collage op muziek van foto’s van de mooiste graancirkels. Ze brengen je in een meditatieve staat waardoor je meer open staat voor wat het universum je wil vertellen en je eigen innerlijke kennis. Daarnaast zal hij zijn conclusies presenteren na 24 jaar “graancirkelen”.

do, 8 maart 2018 - 20:00 tot 22:30 in Oud-Beijerland
Een nieuwe tijd breekt aan - Ronald Jan Heijn

Eigenlijk is er overal chaos; we zitten in een systeemcrisis, of beter gezegd, in een crisis van het bewustzijn. We maken het faillissement mee van een oude, beperkte manier van denken. Tegelijkertijd ervaren we de komst van een nieuwe energie in de wereld, die heel positief en hoopgevend is.

zo, 11 maart 2018 - 10:30 tot 13:00 in Naarden
Eet jezelf gezond; de heilzame aspecten van voeding

Een speciale middag met een extra lange lezing van Juglen Zwaan. Juglen deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij uit de medische literatuur heeft gehaald. Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date, je zal ook praktische tips in handen hebben om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren. 

zo, 11 maart 2018 - 13:30 tot 16:30 in Maastricht
Digitropolis Tour Utrecht

Welke impact heeft die nieuwe digitale infrastructuur op ons dagelijks leven? Welke effecten heeft dit op onze privacy, gezondheid, veiligheid en democratische invloed? We Are Change organiseert een 'live vertoning' van de docu Digitropolis met aansluitend een interactief gesprek.

ma, 12 maart 2018 - 19:30 tot 22:30 in Utrecht
Het verzwijgen van de gevaren van CRISPR DNA-techniek

Het toepassen van de CRISPR techniek (DNA-manipulatie van plant, dier en mens) vraagt om een grote publiekelijke discussie. Er moet per direct een debat omtrent de risico's van deze techniek gevoerd worden nu de commercie zich deze techniek reeds wil toe-eigenen in patenten en producten.

di, 13 maart 2018 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede
Lezing De Matrix - Ruud van Well

Wie zijn wij echt? Waar komen we vandaan? Waarom zijn we hier in deze matrix? Hoe kun je de matrix doorgronden en buiten deze beperkingen leven? In de lezing gaan we hier dieper op in. Wanneer je het leven in deze matrix begrijpt zul je nooit meer dezelfde zijn en vrijheid gaan ervaren.

wo, 14 maart 2018 - 20:00 tot 22:30 in Kloetinge
Lezing Ziekte van Lyme - Rinno Heidstra

De ziekte van Lyme is een complex immuunsysteem probleem. Een positieve lymetest bewijst dat iemand de ziekte heeft. Maar daarmee komt het herstel niet dichterbij, het is enkel een deel van de verklaring van de klachten. De werkelijke vraag is: Waarom raakt het immuunsysteem de bacterie niet kwijt?

do, 15 maart 2018 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede
Lezing ‘Hemel onder Vuur, De realiteit van Chemtrails’

Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails en schreef er een boek over. Tijdens deze lezing gaat hij in op de volgende vragen: Is het waar? Zo ja, wat zit er dan in? Hoe beïnvloedt dat onze gezondheid? En vooral: Wat kunnen we doen om gezond te blijven?

za, 17 maart 2018 - 15:00 tot 17:30 in Breda
Lezing De 13 oerkrachten - Jan Pieter Schreur

Jan Pieter Schreur geeft u een onderbelichte kijk op de geschiedenis via het verhaal van de dertien Oerstammen en neemt u mee op een reis door de dertien Oerkrachten: Draak, Zaad, Wereldoverbrugger, Hand, Maan, Hond, Aap, Hemelwandelaar, Tovenaar, Adelaar, Krijger, Storm en Zon.

zo, 25 maart 2018 - 10:30 tot 13:00 in Naarden
Nieuw!CRISPR DNA-techniek - Zegen of Vloek?
Margalit Laufer zal ingaan op de gevaren van CRISPR voor de mens. Willen we ons laten manipuleren en wetenschappers in ons DNA laten ingrijpen? Of gaan we met elkaar staan om de komende generaties en onze planeet te beschermen tegen deze gevaarlijke ingrepen?
di, 27 maart 2018 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede
Hooggevoeligheid is leuk - van de 3e naar de 5e dimensie

Wil je weten hoe je jezelf manifest kunt maken in de 3e dimensie en weerbaar kunt zijn voor tegenkrachten? 
Werkelijke empowerment ontstaat als we leren centeren in ons lijf en ons brein leren begrijpen. Wie wakker wordt in het nu krijgt gereedschap in handen om zijn leven te regisseren op een nieuwe manier.

wo, 4 april 2018 - 20:00 tot 22:00 in Moergestel
Duo-lezing: Orbs, magisch lichtwezen

Voor deze duo-lezing zijn dé twee deskundigen in Nederland uitgenodigd: Ed Vos en Jaap Rameijer. Hoe zijn ze bij dit fenomeen gekomen? Bij beide mannen kwamen de ‘Orbs’ als het ware op hen af; vroegen om ‘her-kenning’ en aandacht. Wat zijn Orbs, en is het geen nepfenomeen?

zo, 15 april 2018 - 14:00 tot 17:30 in Zwaanshoek
Bevrijdingstheologie met erotiek en vrouwelijkheid uit de bijbel

Voor theologe Janneke Stegeman gaat religie over bevrijding uit benauwende, expliciet of impliciet vastgelegde hokjes.
 In deze lezing vertelt zij over seksualiteit en lichamelijkheid in de christelijke traditie. Volgens haar zijn deze een onmisbare bijdrage aan de bevrijding en geboorte van de nieuwe mens.

zo, 13 mei 2018 - 10:30 tot 13:00 in Naarden
Nieuw!Het Universele Levenspad - Alfred Hobbelink

De drijvende kracht achter belangrijke veranderingen in onze maatschappij is iets wat we doorgaans liever kwijt dan rijk zijn: het probleem. Maar elk ‘probleem’ is in wezen niets anders dan potentieel bewustzijn en onontgonnen wijsheid. Zo bezien is elke hindernis een geweldige kans om je als mens verder te kunnen ontwikkelen.

wo, 16 mei 2018 - 20:00 tot 22:00 in Moergestel
Lezing Wat is waarheid? Martijn van Staveren

Er zijn krachten op de Aarde, die een schijnwaarheid creëren en ons een rad voor ogen draaien. Prik die illusie door! En voel je essentie, leef naar je Kern, door hem te voelen en te be-leven. Deze lezing is gebaseerd op de quote dat er sprake is van JOUW waarheid, MIJN waarheid en DE waarheid.

zo, 27 mei 2018 - 14:00 tot 17:00 in Zwaanshoek
Impact - Heilige Geometrie en de mensheid

Het verhaal ‘Impact’ van Bert Janssen gaat over wat de kern is waardoor vele wonderbaarlijke zaken gebeuren. Het is een intens meeslepend verhaal over graancirkels, kerken, synchroniciteiten, bijzondere ontmoetingen, leylijnen en vormen in het landschap, maar vooral over geometrie en de menselijke geest.

zo, 10 juni 2018 - 14:00 tot 17:00 in Zwaanshoek

Meest Gelezen

Agenda - Binnenkort

  Een nieuwe tijd breekt aan - Ronald Jan Heijn

  Eigenlijk is er overal chaos; we zitten in een systeemcrisis, of beter gezegd, in een crisis van het bewustzijn. We maken het faillissement mee van een oude, beperkte manier van denken. Tegelijkertijd ervaren we de komst van een nieuwe energie in de wereld, die heel positief en hoopgevend is.

  zo, 11 maart 2018 - 10:30 tot 13:00 in Naarden

Agenda

Themadag: De Aardige Dag / REBEARTH
zo, 25 februari in Baarn
Tijdbeelden en onze tijd begrijpen vanuit Jungiaans en astrologisch perspectief (VOL)
zo, 25 februari in Naarden
De Mediwiet Markt komt naar Roermond!
zo, 25 februari in Roermond
Sleepwet: noodzaak of nutteloos?
di, 27 februari in Utrecht
Shoppen volgens China - Tegenlicht Meet Up
wo, 28 februari in Amsterdam
Lezing Baas in eigen Bank - Ronald Bernard
vr, 2 maart in Heemstede
Cursus Schumann Resonantie
za, 3 maart in Winsum
Meer

Nieuwe boeken


  Wat je moet weten
  over orgaandonatie
  Ger Lodewick


  Life-Changing Foods
  Medical Medium
  Anthony William (NL)


  Het Intentie Effect
  De kracht van gedachten
  Lynne McTaggart


  Hemel onder Vuur
  Onderzoek chemtrails
  Fred Teunissen

  Meer boekentips

Meest Bekeken

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!