Agenda

We hebben onderstaand een aantal interessante evenementen voor je verzameld. Deze zijn met name gericht op bewustwording, gezondheid en persoonlijke groei. Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie kans om gelijkgestemden te ontmoeten!

Wil je ook jouw lezing, cursus, meet-up of ander evenement op onze website plaatsen, dan kun je dit opgeven via de Aanmeld-pagina.

Evenementen

Helende frequenties middels de Sanjeevini Apotheek

De geactiveerde Sanjeevini Apotheek is een met recht volwaardige alternatieve healingsmethode waarbij gebruik gemaakt wordt van miljarden Bron-frequenties die zowel voor volwassenen als ook voor kinderen en dieren bruikbaar zijn. Matthijs vd Stroom vertelt tijdens deze lezing wat er zoal mogelijk is met de Sanjeevini Apotheek.

do, 23 november 2017 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede
Lezing Seksualisering van kinderen - Jeanice Barcelo

De wereld van vandaag is ondergedompeld in pornografie. Via televisie, muziek, video’s, mobiele telefoons en school worden kinderen dagelijks blootgesteld aan seksueel geladen beelden en leesmateriaal. Dit heeft een negatieve invloed op hun perceptie van relaties en op hun begrip van wat liefde is. Nog nooit waren kinderen zo kwetsbaar.

vr, 24 november 2017 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede
World Wide Wake Up Tour - David Icke

Steeds meer mensen vragen zich af wat er gaande is in de wereld, en waar het nu precies om gaat in het ‘leven’. Een groeiend aantal mensen heeft een ongemakkelijk gevoel over de richting die de maatschappij op gaat, zonder precies te weten waarom. Er is iets gaande, maar wat?

za, 25 november 2017 in Maastricht
Cursus Schumann Resonantie

De cursus Schumann Resonantie wordt verkwikkend en vernieuwend gegeven door Anton Teuben en Hans Leijns. Zij hebben vooral de intentie om je energie, je trilling, te verhogen. Dit om je zicht te verbreden en om een betere wereld te maken en te beginnen bij jezelf.

za, 25 november 2017 10:30 - zo, 26 november 2017 17:00 in Leusden
Thema-middag Sumerische kleitabletten

Thema-middag georganiseerd door Janet Ossebaard. Wat zeggen de oudste geschriften op aarde over de schepping van de mens, de rol en de aard van de Goden, de reden van hun komst naar onze planeet en hun herkomst? Inzicht in de inhoud ervan geeft ons inzicht in onze oorsprong, onze 'roots' en onze relatie tot de sterren.

zo, 26 november 2017 - 13:30 tot 17:00 in Deventer
Robo sapiens - Jelle Brandt Corstius

Jelle Brandt Corstius onderzoekt de ‘robotrevolutie’. Is het een vloek, een zegen, of allebei? Hoe gaat de opkomst van robots, algoritmes en technologische ontwikkelingen onze toekomst beïnvloeden? Werkt de mens niet meer in 2050? Delen we straks lichaam en geest met robotica? Praat mee in Pakhuis de Zwijger.

ma, 27 november 2017 - 20:00 tot 22:30 in Amsterdam
Raadsmarkt Zendmasten & Gezondheid

Voorlichtingsbijeenkomst over Zendmasten & Gezondheid in het stadhuis van Haarlem. Het doel van de Raadsmarkt is om de raadsleden van de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort zo breed mogelijk te informeren over straling en de gezondheidseffecten. Publiek is van harte welkom, toegang is gratis.

wo, 29 november 2017 - 19:30 tot 21:30 in Haarlem
Donut Economie - Tegenlicht Meet Up

De Britse econoom Kate Raworth constateert dat ons huidig economisch model hopeloos verouderd is. Zij stelt een nieuw model voor: de donut. Circulair, regeneratief, ecologisch verantwoord, en met een duurzame stabiliteit waarin we binnen de grenzen groeien in een perfecte cirkel. Praat mee tijdens de Meet Up met o.a. Ewald Engelen. 

wo, 29 november 2017 - 20:00 tot 22:00 in Amsterdam
Lezing Baas in eigen Bank - Ronald Bernard

In deze boeiende lezing volgt Ronald het spoor van geld. Want hoe ontstaan tekorten en onvrede? We komen bij oorzaken en een waarheid die tegen het onwerkelijke aan liggen. Wie de geldstromen beheerst, bepaalt veel. Eenmaal de werking van het financiële systeem begrepen, kan de samenleving het positief veranderen.

do, 30 november 2017 - 20:00 tot 23:00 in Heemstede
Bevrijding komt niet uit de hemel vallen - Marcel Messing

In deze themalezing staat de innerlijke weg van bevrijding centraal. Speciale aandacht wordt geschonken aan de gevaren die kunnen optreden bij onder andere channeling, mediumschap, het streven naar siddhi’s (spirituele vermogens) en het manipuleren van chakra’s.

za, 2 december 2017 - 13:30 tot 17:00 in Rosmalen
Lezing Sleutels tot eenheidsbewustzijn

Oene Hofman zal je meevoeren op een reis naar een groter potentieel van verenigd bewustzijn. Er is een steeds groter verlangen bij veel mensen om innerlijk rust te vinden in deze onrustige en onzekere wereld. Om deze rust te bereiken moeten we een flinke stap in bewustzijn maken om van verscheidenheid naar eenheid te komen.

wo, 6 december 2017 - 19:30 tot 22:00 in Joure
Nieuw!DNA heling met kristallen, licht en de geometrie

Tijdens deze interactieve lezing laat Niels Bagchus je de helende werking van kristallen, licht, graancirkels en de heilige geometrie ervaren. De symbooltaal van de heilige geometrie vormt een multidimensionale DNA blauwdruk, die het lichaam aanspreekt om zichzelf van binnenuit te helen.

do, 7 december 2017 - 20:00 tot 22:30 in Oud-Beijerland
Wees Jezelf Weekend in Havelte

Ben jij werkelijk bereid om naar jezelf te durven kijken vanuit een open en schoon veld? Vanuit je wezenlijke Kracht? Wie ben jij echt? Wat zijn de dwarsverbanden tussen mijn leven nu en mijn intergalactische potentieel? Welke elementen werken mij nu nog “tegen”, hoe herken ik deze en wat is er nodig, vanuit mijzelf om deze te doorbreken.

vr, 8 december 2017 20:00 - zo, 10 december 2017 17:00 in Havelte
Lezing Zielen Bewustzijn - John Breukels

Tijdens deze lezing ontdek je alles over de 7 verschillende zielengroepen en de mogelijke zielenovereenkomsten (afspraken met anderen) die je maakte voordat je op aarde bent gekomen. Het is zeker geen saaie lezing met uitsluitend theoretische informatie, we zullen door middel van oefeningen ook zeker zelf kunnen gaan ervaren.

vr, 8 december 2017 - 20:00 tot 22:30 in Alkmaar
Zelfvoorzienend off-grid cursus

Ga je een tiny house bouwen, wil je driekwart van het jaar gratis douchen, ecologisch verantwoord (ver)bouwen aan je huis of meer duurzaam en klimaatbewust leven? Dan is deze cursus voor jou. Je leert alles over ecologisch isoleren, zonneboilers, regenwater opvang/filtering, composttoiletten, zonnepanelen en meer.

zo, 10 december 2017 - 10:00 tot 17:00 in Rotterdam
Big Brother Awards 2017

Met de Big Brother Awards zet Bits of Freedom de grootste privacyschenders op een ludieke manier in de schijnwerpers. Met sketches, liedjes en een satirisch overzicht van alles wat het afgelopen jaar terecht tot ophef leidde of onterecht werd genegeerd. Met o.a. Oscar Kocken en Daan Windhorst.

ma, 11 december 2017 - 20:00 tot 22:00 in Amsterdam
Lezing Feiten en fictie over voeding - Mike Donkers

Er zijn maar weinig onderwerpen waar meer tegenstrijdige meningen over bestaan dan voeding. Bestaat er een objectieve maatstaf van goede voeding die geldt voor alle mensen? Volgens Mike Donkers hoef je alleen maar te kijken naar voeding die zich door de eeuwen heen heeft bewezen als bevorderlijk voor de gezondheid.

vr, 15 december 2017 - 20:00 tot 22:30 in Soest
Lezing De kunst van het sterven - Kitty Woud

Wat gebeurt er vlak voor, tijdens en vlak na de stoffelijke dood? En maakt het uit hoe je sterft? Hoe kun je je zelf zo goed mogelijk voorbereiden op de dood en hoe kunnen we hen die sterven gaan zo goed mogelijk helpen? Medium Kitty Woud zal op deze vragen en vele andere aspecten rondom het stervensproces een antwoord geven.

zo, 17 december 2017 - 10:30 tot 13:00 in Naarden
Nieuw!Mediwiet middag in Doetinchem

In een middag leer je alles over je eigen menselijk endocannabinoïd systeem en waarom wietolie werkt en onschadelijk is. Je leert ook hoe je wietolie kunt gebruiken en zelf eenvoudig en goedkoop kunt maken, het wordt voor je gedemonstreerd. Daarnaast informatie over gezonde voeding als kanker-bestrijder.

zo, 17 december 2017 - 11:00 tot 17:00 in Doetinchem
Lezing 13.000 jaar mindcontrol - Peter Toonen

En hoe nu verder? We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie. Van top-down naar bottom-up: collectieve en coöperatieve organisaties waarin geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart. Hoe zou dat er uitzien? Peter zal praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie.

vr, 12 januari 2018 - 20:00 tot 22:00 in Holten

Meest Gelezen

Agenda - Uitgelicht

Agenda

Helende frequenties middels de Sanjeevini Apotheek
do, 23 november in Heemstede
Lezing Seksualisering van kinderen - Jeanice Barcelo
vr, 24 november in Heemstede
World Wide Wake Up Tour - David Icke
za, 25 november in Maastricht
Cursus Schumann Resonantie
za, 25 november in Leusden
Thema-middag Sumerische kleitabletten
zo, 26 november in Deventer
Robo sapiens - Jelle Brandt Corstius
ma, 27 november in Amsterdam
Raadsmarkt Zendmasten & Gezondheid
wo, 29 november in Haarlem
Meer

Boekvoorstelling - Adv.

Meest Bekeken

Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

    Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

    Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

    Schrijf je in!