Evenement

Beleving ‘Dag buiten de tijd’ - Janosh

Op woensdag 25 juli is Janosh in Alkmaar met een spannende beleving. Na 22 keer op locatie het ‘synergetisch leven’ te hebben geactiveerd, zal hij de theatertour afsluiten met een bijzondere presentatie. Deze staat in het teken van de ‘Dag buiten de Tijd’, een traditionele viering van de Maya’s, waarbij we ons bewust ontkoppelen van de hectiek van alledag. 

Dag buiten de Tijd
De Maya’s telden een kalenderjaar van 364 dagen (13 manen van 28 dagen). Zij bedachten de ‘Dag buiten de Tijd’, als brug tussen de oude en nieuwe jaartelling. Deze speciale dag werd uitgebreid gevierd. Men stond stil bij de cycli van natuur en kosmos; en bij het idee dat we allemaal medescheppers zijn van het grote geheel en daarom vanuit vrede en harmonie moeten creëren.

Ook in onze tijd wordt op 25 juli de ‘Dag buiten de Tijd’ gevierd, wereldwijd door steeds meer mensen. Het is een heilige dag van rust en bezinning. De datum synchroniseert met de Galactische Kalender als de 365e dag. Dan wordt de tijd ‘anders ervaren’ en kan men nieuwe intenties verspreiden voor de volgende galactische jaartelling, die altijd start op 26 juli. Een perfect moment om stil te staan bij de vraag: waar sta ik nu en waar wil ik naartoe?

2018: synergetisch leven
In 2018 zijn we begonnen aan een nieuw tijdperk: die van synergie. Het is de start van een belangrijke en uiterst spannende fase van ons evolutieproces, waarin we steeds meer op zoek gaan naar hoe verschillende werelden met elkaar te verbinden. Tijdens zijn theatertour heeft Janosh hier veel over gedeeld en op 25 juli zal hij andermaal de link leggen met de Maya’s en hoe we voort kunnen bouwen op hun astrologische ontdekkingen.

Reserveren
Wil je er op 25 juli a.s. bij zijn om jouw ‘Dag buiten de tijd’ op een speciale manier te ervaren, meld je dan tijdig aan via onderstaande website. In theater de Vest in Alkmaar ben je welkom vanaf 19.30 uur. 

Gegevens

Datum:wo, 25 juli 2018
Tijd:20:00 - 22:30
Kosten:€ 25,07
Adres:Theater De Vest
Canadaplein 2
1811 KE Alkmaar
Website:Beleving ‘Dag buiten de tijd’ - Janosh

Donatie

  Vind jij het belangrijk dat HoeZitHetNuEcht.nl blijft bestaan?

  Dan is jouw donatie noodzakelijk! Lees er hier meer over. Je kunt ons steunen via onderstaande donatieknop.

  Bedrag €*

Agenda

Van overleven naar leven in de Matrix - Ruud van Well
do, 13 december in Oud-Beijerland
Het belang van zuiver water - Mike Donkers
vr, 14 december in Soest
Graancirkel Festival
zo, 16 december in Deventer
Sterven doe je zelf - Martijn van Staveren
zo, 16 december in Haarlem
Opgesloten in een piramide - Peter Toonen
wo, 19 december in Kloetinge
De aarde draait door - Tegenlicht Meet Up
wo, 19 december in Amsterdam
Remote Viewing - Rolf Nuyts
wo, 16 januari in Kloetinge
Meer

Nieuw boek

  Mr. Hiddema in de politiek
  Stan de Jong

  Theo Hiddema vertelt openhartig over de verkiezingscampagnes van Forum voor Democratie, het werk in de Tweede Kamer, zijn dwarse politieke opvattingen, zijn ambtsgenoten in het parlement en hoe het er binnenskamers aan toegaat in de partij. Een unieke inkijk achter de schermen van een van de meest spraakmakende politieke bewegingen van de afgelopen decennia.

  Meer informatie

Kadosuggesties voor de kerst

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!