Evenement

Beleving ‘Dag buiten de tijd’ - Janosh

Op woensdag 25 juli is Janosh in Alkmaar met een spannende beleving. Na 22 keer op locatie het ‘synergetisch leven’ te hebben geactiveerd, zal hij de theatertour afsluiten met een bijzondere presentatie. Deze staat in het teken van de ‘Dag buiten de Tijd’, een traditionele viering van de Maya’s, waarbij we ons bewust ontkoppelen van de hectiek van alledag. 

Dag buiten de Tijd
De Maya’s telden een kalenderjaar van 364 dagen (13 manen van 28 dagen). Zij bedachten de ‘Dag buiten de Tijd’, als brug tussen de oude en nieuwe jaartelling. Deze speciale dag werd uitgebreid gevierd. Men stond stil bij de cycli van natuur en kosmos; en bij het idee dat we allemaal medescheppers zijn van het grote geheel en daarom vanuit vrede en harmonie moeten creëren.

Ook in onze tijd wordt op 25 juli de ‘Dag buiten de Tijd’ gevierd, wereldwijd door steeds meer mensen. Het is een heilige dag van rust en bezinning. De datum synchroniseert met de Galactische Kalender als de 365e dag. Dan wordt de tijd ‘anders ervaren’ en kan men nieuwe intenties verspreiden voor de volgende galactische jaartelling, die altijd start op 26 juli. Een perfect moment om stil te staan bij de vraag: waar sta ik nu en waar wil ik naartoe?

2018: synergetisch leven
In 2018 zijn we begonnen aan een nieuw tijdperk: die van synergie. Het is de start van een belangrijke en uiterst spannende fase van ons evolutieproces, waarin we steeds meer op zoek gaan naar hoe verschillende werelden met elkaar te verbinden. Tijdens zijn theatertour heeft Janosh hier veel over gedeeld en op 25 juli zal hij andermaal de link leggen met de Maya’s en hoe we voort kunnen bouwen op hun astrologische ontdekkingen.

Reserveren
Wil je er op 25 juli a.s. bij zijn om jouw ‘Dag buiten de tijd’ op een speciale manier te ervaren, meld je dan tijdig aan via onderstaande website. In theater de Vest in Alkmaar ben je welkom vanaf 19.30 uur. 

Gegevens

Datum:wo, 25 juli 2018
Tijd:20:00 - 22:30
Kosten:€ 25,07
Adres:Theater De Vest
Canadaplein 2
1811 KE Alkmaar
Website:Beleving ‘Dag buiten de tijd’ - Janosh

Agenda

Voorbij de groene horizon - Tegenlicht Meet Up
wo, 26 september in Amsterdam
Het complot van 9/11 - Coen Vermeeren
do, 27 september in Breda
Bits, Bytes & Bewustzijn - Yfke Laanstra
do, 27 september in Heemstede
Verdiepingsavond Smart City – Vloek of zegen?
zo, 30 september in Utrecht
Ann Verschueren: Quantumfysica en Manifestatie
do, 4 oktober in Heemstede
Lezing Krachtdieren - Petra Stam
zo, 7 oktober in Tilburg
Lezing Orgaandonatie en de hersendoodleugen
ma, 8 oktober in Dronten
Meer

Nieuw boek

  Opgesloten in een Piramide
  Peter Toonen

  Steeds meer mensen realiseren zich dat er in onze wereld krachten actief zijn die mensen beperken, tegenwerken en 'gevangen' lijken te houden in een soort kunstmatige matrix. Zijn we in staat en bereid de verantwoordelijkheid voor onze scheppingen en aard werkelijk zelf te dragen, of blijven we steken in oude patronen?

  Meer informatie

Boeken - Uitgelicht

Video - Uitgelicht

   11 September - Komplot Congres
  Op YouTube

  Met o.a. George van Houts en Karel van Wolferen

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!