Evenement

Congres Forecast 2019 & Beyond, de kanteling van de huidige economische cyclus

Vanaf 2019 maken diverse cycli met een historische samenhang met maatschappij en economie zeer zeldzame omkeren. Als de historie onze leidraad is, gaan er grote wijzigingen plaatsvinden in de wereld van geld en banken vanaf 2019-2020.

Dit congres geeft antwoord op de vragen: Wat betekenden deze verschillende cycli en aspecten in het verleden voor de wereld en de mens? Welke wereldinstituten kunnen hierdoor geraakt worden? En wat kunnen wij voor onszelf, onze portemonnee en de wereld doen onder de komende situatie?

De experts die dit op het congres op zaterdag 19 januari 2019 belichten zijn Raymond Merriman, Karen Hamaker-Zondag en Antonia Langsdorf. De experts zijn internationale astrologen en allen topsprekers die kunnen buigen op jarenlange ervaring op het gebied van serieuze onderzoeken naar de samenhang tussen planetaire bewegingen en het leven op aarde.

We staan nu aan de voet van het samenkomen van planetaire aspecten die 1) stuk voor stuk correleren met grote wendingen in wereldmaatschappij, economie en geld en 2) zich dicht opeen gaan ontvouwen zoals in de huidige jaartelling niet eerder voorkwam. De op dit speciale congres sprekende experts behoren tot de weinigen die vooraf, op basis van onderzoeken, kunnen belichten waar veranderingen kunnen plaatsvinden en wat het kan betekenen voor de toekomst van de wereldeconomie, geld en banken.

Een der sprekers is Raymond Merriman, die in de jaren 90 al aangaf dat wanneer de geschiedenis zich zou herhalen, er een gerede kans op een wereldwijde financiële crisis was vanaf het jaar... 2008... Andere spreker Drs. Karen Hamaker-Zondag is vooraanstaand astroloog in Nederland, internationaal gevraagd en bekend, auteur van De Financiële crisis; achtergronden en vooruitzichten.

Organisator Irma Schogt is voormalig valutahandelaar ABNAmro, heden marktanalist en vermogensbeheerder opererend met de markettimingmethode ontwikkeld door Raymond Merriman. "De verbanden ziend van deze zeldzame, historisch gewicht hebbende aspecten die zich in de nabije toekomst aandienen, zijn wij het aan onszelf en ons vak verplicht onze visies via dit congres te delen."

Voertaal: Engels. Zie voor meer informatie onderstaande website.

Gegevens

Datum:za, 19 januari 2019
Tijd:11:00 - 17:30
Kosten:€ 250,00
Adres:Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen
Website:Schogt Market Timing: Congres Forecast 2019 & Beyond, de kanteling van de huidige economische cyclus

Steun ons

  SCHADECLAIM

  Wij hebben een aanzienlijke schadeclaim ontvangen vanwege 'onrechtmatig gebruik van foto's'. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om voorlopig te stoppen met het weergeven van citaat-afbeeldingen bij de verwijzingen in dit nieuwsoverzicht. Hierdoor is ook het video-overzicht offline.

  Wij zijn in gesprek met een juridisch adviseur om ons te beroepen op het beeldcitaatrecht, aangezien wij zelf geen foto's plaatsen op deze overzichtswebsite. 

  Vind jij het belangrijk dat HoeZitHetNuEcht.nl blijft bestaan? Help ons dan met een donatie, zodat wij je ook in de toekomst van alternatief nieuws kunnen blijven voorzien. Alvast bedankt voor je steun!

  Bedrag €*

Agenda

Lezing Sterven doe je zelf - Martijn van Staveren
vr, 25 januari in Kloetinge
Lezing De macht van de onzichtbare bankiers
wo, 6 februari in Bussum
Graancirkels, Miraculeus, Magisch of Meditatief?
ma, 11 februari in Dronten
Het mysterie van de Bosnische Piramides
vr, 15 februari in Kloetinge
Psychosomatiek: de betekenis van organen/ziekten
ma, 11 maart in Dronten
Zelfgenezing met behulp van je mind - Henk Fransen
di, 12 maart in Arnhem
Lezing Dolfijnen - Walvissen - Mensen in Verbinding
za, 16 maart in Breda
Meer

Boeken

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!