Evenement

Economie als zichtbaar gemaakte liefde - Ivo Valkenburg

Naast een krachtige stroming van mensen vanuit ego, macht, misbruik en vernietiging van mens, natuur en samenleving, is er ook een krachtige stroming van mensen die het lef hebben om daadkrachtig uit te stijgen boven de verpersoonlijking van het eigen ik. Ze creëren overal nieuwe initiatieven en laten zien dat het anders kan. De beste manier om de toekomst te voorspellen is immers om ze zelf te creëren.

Ze zien de huidige staat van de samenleving niet als een crisis, maar als het einde van een cyclus. Mensen voor wie de tijd rijp is voor de volgende stap in het menselijk bewustzijn. Ze werken volop aan de wedergeboorte van alle bestaande sectoren in de economie. Bouwen nieuw scholen en gezondheidspraktijken waar liefde en compassie de helende krachten zijn. Ontwikkelen nieuwe geldsystemen. Vormen nieuwe mondiale gemeenschappen. Ontwikkelen organisaties waarin we het einde van werk zien zoals we dat nu kennen. Allen te samen geven ze daadkrachtig vorm aan de transitie op alle terreinen van de samenleving.

Aan de hand van een serie internationale praktijkvoorbeelden neemt Ivo Valkenburg je mee in de mondiale beweging van ‘bewustzijn in beweging’. Ook is er ruimte om met elkaar verhalen uit eigen leven te delen.

Ivo Valkenburg is al dertig jaar actief in de financiële sector. Zijn focus ligt op:
1) het zichtbaar maken van hoe mooi onze samenleving kan zijn,
2) het begeleiden van bedrijven en instellingen om vanuit nieuw bewustzijn te werken,
3) het helpen van mensen om de kracht van het hart te ervaren en te integreren in het dagelijkse leven,
4) het schrijven van boeken en artikelen, en
5) het op internationaal vlak geven van lezingen over liefde.

Op zijn website Love Made Visible heeft hij al meer dan 700 praktijkvoorbeelden verzameld van mensen, bedrijven en organisaties waar de liefde, de daadkracht, passie, missie, roeping allemaal samen komen in het werk. Ivo is tevens auteur van Louter Leven – Als de liefde spreekt door mens en economie (2015). Dit boek is in 2017 ook internationaal uitgegeven in een volledig herschreven Engelse editie Pure Life – A Plea for Love as Legal Tender (ook verkrijgbaar als Ebook). Sinds de oprichting in 2017 is Ivo ook actief voor Nederland Bewust Anders, een beweging van collectieve creatie van mensen en organisaties in Nederland.

Samen met zijn Roemeense gezin woont hij sinds enkele jaren in de bergen van Transsylvanië waar hij, samen met zijn vrouw, vanuit het Transilvania Retreat Center regelmatig met mensen en organisaties tijd en ruimte creëert om vanuit rust en natuur, te werken aan het herstel en de inzet van het menselijk bronvermogen in het dagelijkse leven. 

Deze lezing wordt georganiseerd door In-zicht. Aanmelden via onderstaande website.

Gegevens

Datum:wo, 21 november 2018
Tijd:19:30 - 22:00
Kosten:€ 12,00
Adres:Party Zalencentrum 't Haske
Skarsterlânzaal
Vegelinsweg 20
8501 BA Joure
Website:In-zicht: Economie als zichtbaar gemaakte liefde

Steun ons

  SCHADECLAIM

  Wij hebben een aanzienlijke schadeclaim ontvangen vanwege 'onrechtmatig gebruik van foto's'. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om voorlopig te stoppen met het weergeven van citaat-afbeeldingen bij de verwijzingen in dit nieuwsoverzicht. Hierdoor is ook het video-overzicht offline.

  Wij zijn in gesprek met een juridisch adviseur om ons te beroepen op het beeldcitaatrecht, aangezien wij zelf geen foto's plaatsen op deze overzichtswebsite. 

  Vind jij het belangrijk dat HoeZitHetNuEcht.nl blijft bestaan? Help ons dan met een donatie, zodat wij je ook in de toekomst van alternatief nieuws kunnen blijven voorzien. Alvast bedankt voor je steun!

  Bedrag €*

Agenda

Lezing Sterven doe je zelf - Martijn van Staveren
vr, 25 januari in Kloetinge
Lezing De macht van de onzichtbare bankiers
wo, 6 februari in Bussum
Graancirkels, Miraculeus, Magisch of Meditatief?
ma, 11 februari in Dronten
Het mysterie van de Bosnische Piramides
vr, 15 februari in Kloetinge
Psychosomatiek: de betekenis van organen/ziekten
ma, 11 maart in Dronten
Zelfgenezing met behulp van je mind - Henk Fransen
di, 12 maart in Arnhem
Lezing Dolfijnen - Walvissen - Mensen in Verbinding
za, 16 maart in Breda
Meer

Boeken

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!