Evenement

Het belang van zuiver water - Mike Donkers

Mike Donkers geeft al vele jaren lezingen voor aHealthylife en is daar altijd een graag geziene spreker. Wie hem wel eens heeft zien spreken weet dat hij vol enthousiasme kan verhalen over het baanbrekende werk van Weston Price, die in 10 jaar tijd 14 natuurvolkeren bezocht en onderzocht en tot de conclusie kwam dat het geheim van hun gezondheid o.a. in hun voeding zat.

Al jaren vertelt Mike over het belang van vloeibare en semi-vloeibare voeding. Het kan geen toeval zijn dat alle culturen over de hele wereld traditionele soepen en stoofschotels kennen. De basis is dus water, maar het ene water is het andere niet. Dit jaar heeft Mike ontdekkingen gedaan over de structuur van water, die hij maar wat graag met ons wil delen. In de woorden van Mike:

"Nu bedenk ik me hoe jammer het is dat Price wel de moeite heeft genomen om de voeding van deze mensen te onderzoeken, maar niet hun water. Ik ben er inmiddels van overtuigd geraakt dat een belangrijk onderdeel van de gezondheid van deze mensen niet alleen zat in wat ze aten, maar ook in wat ze dronken."

Mike Donkers
Mike is geen medicus of diëtist. Hij is een docent Engels en Nederlands die te veel en te vaak ziek was en daar in 2006 genoeg van kreeg en besloot zichzelf te onderwijzen over de relatie tussen voeding en gezondheid. Nadat hij zijn eetpatroon veranderde, verdwenen zijn allergieën, permanente neusverkoudheid, griepjes en andere kwalen als sneeuw voor de zon. Als docent besloot hij mensen hiervan op de hoogte te stellen om ze op eenzelfde manier te helpen als hij bij zichzelf had gedaan en ze een hoger bewustzijn bij te brengen op basis van kennis en verantwoordelijkheid. Dit is op een positieve manier uit de hand gelopen, het bleek een onontdekte roeping van Mike te zijn.

Aanmelden
Deze lezing wordt georganiseerd door Edusana. Zie onderstaande website voor meer informatie en aanmelden.

Gegevens

Datum:vr, 14 december 2018
Tijd:20:00 - 22:30
Kosten:€ 12,50
Adres:Biltseweg 39
3763 LD Soest
Website:Edusana: Het belang van zuiver water - Mike Donkers

Donatie

  Vind jij het belangrijk dat HoeZitHetNuEcht.nl blijft bestaan?

  Dan is jouw donatie noodzakelijk! Lees er hier meer over. Je kunt ons steunen via onderstaande donatieknop.

  Bedrag €*

Nieuw op de agenda

  Time Bender & Genialiteit - Tijn Touber

  In een tijd waarin oude structuren en paradigma’s omvallen, is het van belang om te leren leven en werken vanuit deze hernieuwde authenticiteit en oorspronkelijkheid, zodat we werkelijk nieuwe stappen kunnen zetten in onze individuele en collectieve ontwikkeling. Kom ook naar deze inspirerende lezing van Tijn Touber.

  wo, 23 januari 2019 - 20:00 tot 22:00 in Schipluiden

Agenda

Opgesloten in een piramide - Peter Toonen
wo, 19 december in Kloetinge
De aarde draait door - Tegenlicht Meet Up
wo, 19 december in Amsterdam
Remote Viewing - Rolf Nuyts
wo, 16 januari in Kloetinge
Big Brother Awards 2018
di, 22 januari in Amsterdam
Time Bender & Genialiteit - Tijn Touber
wo, 23 januari in Schipluiden
Graancirkels, Miraculeus, Magisch of Meditatief?
ma, 11 februari in Dronten
Het mysterie van de Bosnische Piramides
vr, 15 februari in Kloetinge
Meer

Nieuw boek

  Mr. Hiddema in de politiek
  Stan de Jong

  Theo Hiddema vertelt openhartig over de verkiezingscampagnes van Forum voor Democratie, het werk in de Tweede Kamer, zijn dwarse politieke opvattingen, zijn ambtsgenoten in het parlement en hoe het er binnenskamers aan toegaat in de partij. Een unieke inkijk achter de schermen van een van de meest spraakmakende politieke bewegingen van de afgelopen decennia.

  Meer informatie

Kadosuggesties voor de kerst