Evenement

Lezing De 13 oerkrachten - Jan Pieter Schreur

‘Ooit baadden we allen samen in de Universele liefde van de Bron. Er ontstond een verlangen te weten wie we zijn en we begonnen ons af te splitsen. Twaalf kleuren verlaagden van trilling en namen een fysieke vorm aan om de perfecte droom van ‘God en Godin’ te realiseren. Deze twaalf kleuren hebben zich op vele lagen verder afgesplitst tot uiteindelijk de verst mogelijke pool, die van man en vrouw. Ze kwamen terecht op Aarde in de wereld van dualiteit.

Wij hebben allemaal een bepaalde kleur als oorsprong en het is ons doel en onze missie om in verschillende levens de andere elf kleuren te integreren zodat we de dertiende kleur worden; de Bron.
 Dit is het lange pad wat we hebben gewandeld sinds de oorsprong van onze ziel. In deze magische tijd van hereniging komen vele oude zielen weer samen om hun laatste kleuren te verzamelen om zo hun ‘Legacy’ te vervullen en weer terug te keren naar ons Thuis.’

Jan Pieter geeft u een onderbelichte kijk op de geschiedenis via het verhaal van de dertien Oerstammen en neemt u mee op een reis door de dertien Oerkrachten: Draak, Zaad, Wereldoverbrugger, Hand, Maan, Hond, Aap, Hemelwandelaar, Tovenaar, Adelaar, Krijger, Storm en Zon.

Op een subtiel niveau wordt er tijdens de lezing energie in beweging gezet die, als de toehoorders zich daarvoor openstellen, in hen kan doortrillen. Het thema voor deze energetische overdracht dient zich vaak op het laatste moment aan en is afhankelijk van het publiek.

Jan Pieter Schreur is auteur van het ‘Handboek voor de Nieuwe Aarde’, een portaal van oude wijsheid en galactische kennis. Vanuit de verbinding met de Grootmoeders, Grootvaders en de Spirituele Hiërarchie brengt hij via sessies, workshops, lezingen en activaties nieuwe energieën op aarde. Voor meer informatie: www.schoolvanascensie.com.

Deze lezing wordt georganiseerd door Werkgroep De Nieuwe Mens.

Gegevens

Datum:zo, 25 maart 2018
Tijd:10:30 - 13:00
Kosten:€ 12,00
Adres:Besant Hall
Meentweg 9
1411 GR Naarden
Website:Werkgroep De Nieuwe Mens: Lezing De 13 oerkrachten door Jan Pieter Schreur

Agenda

Voorbij de groene horizon - Tegenlicht Meet Up
wo, 26 september in Amsterdam
Het complot van 9/11 - Coen Vermeeren
do, 27 september in Breda
Bits, Bytes & Bewustzijn - Yfke Laanstra
do, 27 september in Heemstede
Verdiepingsavond Smart City – Vloek of zegen?
zo, 30 september in Utrecht
Ann Verschueren: Quantumfysica en Manifestatie
do, 4 oktober in Heemstede
Lezing Krachtdieren - Petra Stam
zo, 7 oktober in Tilburg
Lezing Orgaandonatie en de hersendoodleugen
ma, 8 oktober in Dronten
Meer

Nieuw boek

  Opgesloten in een Piramide
  Peter Toonen

  Steeds meer mensen realiseren zich dat er in onze wereld krachten actief zijn die mensen beperken, tegenwerken en 'gevangen' lijken te houden in een soort kunstmatige matrix. Zijn we in staat en bereid de verantwoordelijkheid voor onze scheppingen en aard werkelijk zelf te dragen, of blijven we steken in oude patronen?

  Meer informatie

Boeken - Uitgelicht

Video - Uitgelicht

   11 September - Komplot Congres
  Op YouTube

  Met o.a. George van Houts en Karel van Wolferen

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!