Evenement

Lezing De 13 oerkrachten - Jan Pieter Schreur

‘Ooit baadden we allen samen in de Universele liefde van de Bron. Er ontstond een verlangen te weten wie we zijn en we begonnen ons af te splitsen. Twaalf kleuren verlaagden van trilling en namen een fysieke vorm aan om de perfecte droom van ‘God en Godin’ te realiseren. Deze twaalf kleuren hebben zich op vele lagen verder afgesplitst tot uiteindelijk de verst mogelijke pool, die van man en vrouw. Ze kwamen terecht op Aarde in de wereld van dualiteit.

Wij hebben allemaal een bepaalde kleur als oorsprong en het is ons doel en onze missie om in verschillende levens de andere elf kleuren te integreren zodat we de dertiende kleur worden; de Bron.
 Dit is het lange pad wat we hebben gewandeld sinds de oorsprong van onze ziel. In deze magische tijd van hereniging komen vele oude zielen weer samen om hun laatste kleuren te verzamelen om zo hun ‘Legacy’ te vervullen en weer terug te keren naar ons Thuis.’

Jan Pieter geeft u een onderbelichte kijk op de geschiedenis via het verhaal van de dertien Oerstammen en neemt u mee op een reis door de dertien Oerkrachten: Draak, Zaad, Wereldoverbrugger, Hand, Maan, Hond, Aap, Hemelwandelaar, Tovenaar, Adelaar, Krijger, Storm en Zon.

Op een subtiel niveau wordt er tijdens de lezing energie in beweging gezet die, als de toehoorders zich daarvoor openstellen, in hen kan doortrillen. Het thema voor deze energetische overdracht dient zich vaak op het laatste moment aan en is afhankelijk van het publiek.

Jan Pieter Schreur is auteur van het ‘Handboek voor de Nieuwe Aarde’, een portaal van oude wijsheid en galactische kennis. Vanuit de verbinding met de Grootmoeders, Grootvaders en de Spirituele Hiërarchie brengt hij via sessies, workshops, lezingen en activaties nieuwe energieën op aarde. Voor meer informatie: www.schoolvanascensie.com.

Deze lezing wordt georganiseerd door Werkgroep De Nieuwe Mens.

Gegevens

Datum:zo, 25 maart 2018
Tijd:10:30 - 13:00
Kosten:€ 12,00
Adres:Besant Hall
Meentweg 9
1411 GR Naarden
Website:Werkgroep De Nieuwe Mens: Lezing De 13 oerkrachten door Jan Pieter Schreur

Nieuw op de agenda

  Lezingen Ole Dammegård & Ronald Bernard

  De Zweedse onderzoeksjournalist Ole Dammegård en de Nederlandse ex-topbankier en klokkenluider Ronald Bernard zullen samen invulling geven aan deze bijzondere dag waarin wordt gesproken over false flag-operaties en de wereld van het geld en hoe het anders zou kunnen.

  zo, 8 april 2018 - 13:30 tot 22:00 in Breda

Agenda

Worsteling van de Groenmens - Tegenlicht Meet Up
di, 20 maart in Amsterdam
Sleepnet Referendum
wo, 21 maart in Nederland
Cursus Universal Health - Schumann resonantie
za, 24 maart in Emmen
Lezing De 13 oerkrachten - Jan Pieter Schreur
zo, 25 maart in Naarden
CRISPR DNA-techniek - Zegen of Vloek?
di, 27 maart in Heemstede
Bier voor Afrika - Olivier van Beemen
di, 27 maart in Amsterdam
Hemel onder Vuur - chemtrails als spirituele uitdaging
wo, 4 april in Joure
Meer

Het Sleepnet Referendum

  Met de Sleepnetwet mogen op grote schaal en stelselmatig grote hoeveelheden gegevens binnengehaald en geanalyseerd worden en dat is een probleem. En dan is er nog de DNA-databank die de overheid met deze wet mag aanleggen... Een stem tegen deze wet is een duidelijke opdracht aan het kabinet: jullie hebben niet goed naar ons geluisterd, maak een wet zonder sleepnet. Bekijk ook nog even Zondag met Lubach over het Sleepnet.

  Lees meer

Nieuw boek

  De Holistische Reis
  Dennis van Miltenburg

  Wie ben jij nou werkelijk? Je bent een ziel, behuisd in een lichaam dat vervolgens met de geest gedachtes kan creëren. We komen allemaal op deze aarde zonder handleiding. Niemand van ons kent echt de spelregels van deze werkelijkheid. Er wordt ons verteld wat we moeten denken in plaats van hoe we moeten denken. Dennis geeft zijn persoonlijke handleiding over jouw lichaam, geest en ziel.

  Meer boeken