Evenement

Lezing De Matrix - Ruud van Well

De matrix is het raamwerk van structuren waarin we leven waaronder de maatschappelijke normen en waarden, het geldsysteem en elk systeem wat we hier handhaven valt hieronder. Eveneens alle religies maar ook de niet zichtbare energie-structuren. Zelfs de stoffelijke materie-opbouw en ook ons fysieke lichaam behoren tot deze matrix. Daar we niet beter weten denken we dat deze matrix waarin we leven de enige bestaande wereld is.

Dit is echter niet zo. Deze matrix is slechts een miniem onderdeel van het totale grote geheel. Deze matrix is een bouwwerk en opgebouwd door technisch ver ontwikkelde beschavingen met het doel de mensheid gevangen te houden. We zijn ook aanwezig en we leven ook deels buiten deze matrix.

Nu wordt het interessant: Wie zijn wij dan echt? Waar komen we dan vandaan? Waarom zijn we hier in deze matrix? Hoe kun je de matrix doorgronden en buiten deze beperkingen leven? Vragen die hier niet te beantwoorden zijn maar in de lezing gaan we hier dieper op in. Wanneer je het leven in deze matrix en buiten deze matrix begrijpt zul je nooit meer dezelfde zijn en vrijheid gaan ervaren.

Van overleven naar leven in de matrix

Deze matrix waarin we leven geeft veel beperkingen en voor velen een gevoel van gevangenschap. In deze lezing legt Ruud van Well uit waar deze matrix uit bestaat, hoe deze is opgebouwd en hoe contact met jezelf te maken buiten deze matrix. Veel mensen zijn constant aan het overleven in deze matrix omdat ze hun echte potentiële vermogens niet kunnen gebruiken en ze dit niet in de gaten hebben. Ziekten, klachten en een minder gelukkig leven zijn het gevolg hiervan.

Je kunt van overleven naar leven gaan in deze matrix door contact te hebben met je ware oorspronkelijke zelf. Er zijn eenvoudige tools die hiervoor gebruikt kunnen worden waardoor je in een hele andere afstemming met jezelf kunt komen. Niet enkel meditatie maar een nieuwe manier van leven los van alle opgelegde modellen en structuren. Weten wie jij werkelijk bent en welke krachten je tot jouw beschikking hebt kan je leven veranderen. Het niet enkel bij het weten houden maar deze ook daadwerkelijk kunnen gaan gebruiken zodat je jouw eigen leven kunt creëren

Ruud van Well is inmiddels meer dan 30 jaar natuurgeneeskundig therapeut en life-coach. Momenteel doet hij onderzoek naar parasieten (waaronder Lyme) in het bloed in relatie tot de matrix.

Reserveren
Voor de lezing zijn de kosten voor donateurs € 5,00 p.p. en voor belangstellenden € 9,00 p.p.
Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Gegevens

Datum:wo, 14 maart 2018
Tijd:20:00 - 22:30
Kosten:€ 9,00
Adres:Dorpshuis AMICITIA
Schimmelpenninckstraat 14
4481 AH Kloetinge
Tel. 0113-218425
Website:Vereniging de Bron: Lezing De Matrix - Ruud van Well

Nieuw op de agenda

  Lezingen Ole Dammegård & Ronald Bernard

  De Zweedse onderzoeksjournalist Ole Dammegård en de Nederlandse ex-topbankier en klokkenluider Ronald Bernard zullen samen invulling geven aan deze bijzondere dag waarin wordt gesproken over false flag-operaties en de wereld van het geld en hoe het anders zou kunnen.

  zo, 8 april 2018 - 13:30 tot 22:00 in Breda

Agenda

Worsteling van de Groenmens - Tegenlicht Meet Up
di, 20 maart in Amsterdam
Sleepnet Referendum
wo, 21 maart in Nederland
Cursus Universal Health - Schumann resonantie
za, 24 maart in Emmen
Lezing De 13 oerkrachten - Jan Pieter Schreur
zo, 25 maart in Naarden
CRISPR DNA-techniek - Zegen of Vloek?
di, 27 maart in Heemstede
Bier voor Afrika - Olivier van Beemen
di, 27 maart in Amsterdam
Hemel onder Vuur - chemtrails als spirituele uitdaging
wo, 4 april in Joure
Meer

Het Sleepnet Referendum

  Met de Sleepnetwet mogen op grote schaal en stelselmatig grote hoeveelheden gegevens binnengehaald en geanalyseerd worden en dat is een probleem. En dan is er nog de DNA-databank die de overheid met deze wet mag aanleggen... Een stem tegen deze wet is een duidelijke opdracht aan het kabinet: jullie hebben niet goed naar ons geluisterd, maak een wet zonder sleepnet. Bekijk ook nog even Zondag met Lubach over het Sleepnet.

  Lees meer

Nieuw boek

  De Holistische Reis
  Dennis van Miltenburg

  Wie ben jij nou werkelijk? Je bent een ziel, behuisd in een lichaam dat vervolgens met de geest gedachtes kan creëren. We komen allemaal op deze aarde zonder handleiding. Niemand van ons kent echt de spelregels van deze werkelijkheid. Er wordt ons verteld wat we moeten denken in plaats van hoe we moeten denken. Dennis geeft zijn persoonlijke handleiding over jouw lichaam, geest en ziel.

  Meer boeken