Evenement

Lezing De Matrix - Ruud van Well

De matrix is het raamwerk van structuren waarin we leven waaronder de maatschappelijke normen en waarden, het geldsysteem en elk systeem wat we hier handhaven valt hieronder. Eveneens alle religies maar ook de niet zichtbare energie-structuren. Zelfs de stoffelijke materie-opbouw en ook ons fysieke lichaam behoren tot deze matrix. Daar we niet beter weten denken we dat deze matrix waarin we leven de enige bestaande wereld is.

Dit is echter niet zo. Deze matrix is slechts een miniem onderdeel van het totale grote geheel. Deze matrix is een bouwwerk en opgebouwd door technisch ver ontwikkelde beschavingen met het doel de mensheid gevangen te houden. We zijn ook aanwezig en we leven ook deels buiten deze matrix.

Nu wordt het interessant: Wie zijn wij dan echt? Waar komen we dan vandaan? Waarom zijn we hier in deze matrix? Hoe kun je de matrix doorgronden en buiten deze beperkingen leven? Vragen die hier niet te beantwoorden zijn maar in de lezing gaan we hier dieper op in. Wanneer je het leven in deze matrix en buiten deze matrix begrijpt zul je nooit meer dezelfde zijn en vrijheid gaan ervaren.

Van overleven naar leven in de matrix

Deze matrix waarin we leven geeft veel beperkingen en voor velen een gevoel van gevangenschap. In deze lezing legt Ruud van Well uit waar deze matrix uit bestaat, hoe deze is opgebouwd en hoe contact met jezelf te maken buiten deze matrix. Veel mensen zijn constant aan het overleven in deze matrix omdat ze hun echte potentiële vermogens niet kunnen gebruiken en ze dit niet in de gaten hebben. Ziekten, klachten en een minder gelukkig leven zijn het gevolg hiervan.

Je kunt van overleven naar leven gaan in deze matrix door contact te hebben met je ware oorspronkelijke zelf. Er zijn eenvoudige tools die hiervoor gebruikt kunnen worden waardoor je in een hele andere afstemming met jezelf kunt komen. Niet enkel meditatie maar een nieuwe manier van leven los van alle opgelegde modellen en structuren. Weten wie jij werkelijk bent en welke krachten je tot jouw beschikking hebt kan je leven veranderen. Het niet enkel bij het weten houden maar deze ook daadwerkelijk kunnen gaan gebruiken zodat je jouw eigen leven kunt creëren

Ruud van Well is inmiddels meer dan 30 jaar natuurgeneeskundig therapeut en life-coach. Momenteel doet hij onderzoek naar parasieten (waaronder Lyme) in het bloed in relatie tot de matrix.

Reserveren
Voor de lezing zijn de kosten voor donateurs € 5,00 p.p. en voor belangstellenden € 9,00 p.p.
Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Gegevens

Datum:wo, 14 maart 2018
Tijd:20:00 - 22:30
Kosten:€ 9,00
Adres:Dorpshuis AMICITIA
Schimmelpenninckstraat 14
4481 AH Kloetinge
Tel. 0113-218425
Website:Vereniging de Bron: Lezing De Matrix - Ruud van Well

Agenda - Binnenkort

  528Hz Revolution - Dr. Leonard Horowitz

  Engelstalige lezing van Dr. Leonard Horowitz en Sherri Kane die hun kennis en ervaringen willen delen over de zogenoemde liefdesfrequentie, 528Hz. Doe mee met de snel groeiende community van verwante spirits die een positieve impact willen realiseren op de maatschappij, bedrijven en relaties wereldwijd: De revolutie van 528Hz.

  za, 23 juni 2018 - 14:00 tot 17:00 in Heemstede

Agenda - Binnenkort

  Nog niet vrijgegeven universele verbindingen, dimensies + oplossingen

  In een enerverende presentatie bespreekt Anton Teuben de wereldwijde veranderingen met de nieuwe (nog niet vrijgegeven) universele verbindingen met verschillende dimensies. Daarna gaat hij in op de vele oplossingen die mogelijk zijn met het integreren van de Schumann resonantie die onmisbaar is voor ons bestaan.

  di, 26 juni 2018 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede

Agenda

Earth & Beyond V
za, 23 juni in Houten
Cursus Schumann Resonantie
za, 23 juni in Winsum
Landelijk Protest Luchtvaartgroei
za, 23 juni in o.a. Amsterdam
528Hz Revolution - Dr. Leonard Horowitz
za, 23 juni in Heemstede
Krachtdieren – Wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk
za, 23 juni in Breda
Boekpresentatie Gezond met CBD en andere cannabinoiden
zo, 24 juni in Bussum
Nog niet vrijgegeven universele verbindingen, dimensies + oplossingen
di, 26 juni in Heemstede
Meer

Obelisk Boeken - Uitgelicht

   Een Cirkel Doorbroken
  Thea Terlouw

  Ieder van ons, spiritueel of niet, ervaart dat de huidige tijd een vreemd soort onrust met zich meebrengt. Dit boek gaat daarover en laat zien dat er zich momenteel op mondiale schaal een bijzonder proces voltrekt. Thea Terlouw schetst een toekomst waarin mensen weer verbonden worden met de Al-Bron.

  Meer informatie

Nieuwe boeken

  Patronen van bedrog
  Willem Middelkoop

  Zelfhelend Vermogen
  Deepak Chopra

   Meer boeken

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!