Evenement

Lezing De Matrix - Ruud van Well

De matrix is het raamwerk van structuren waarin we leven waaronder de maatschappelijke normen en waarden, het geldsysteem en elk systeem wat we hier handhaven valt hieronder. Eveneens alle religies maar ook de niet zichtbare energie-structuren. Zelfs de stoffelijke materie-opbouw en ook ons fysieke lichaam behoren tot deze matrix. Daar we niet beter weten denken we dat deze matrix waarin we leven de enige bestaande wereld is.

Dit is echter niet zo. Deze matrix is slechts een miniem onderdeel van het totale grote geheel. Deze matrix is een bouwwerk en opgebouwd door technisch ver ontwikkelde beschavingen met het doel de mensheid gevangen te houden. We zijn ook aanwezig en we leven ook deels buiten deze matrix.

Nu wordt het interessant: Wie zijn wij dan echt? Waar komen we dan vandaan? Waarom zijn we hier in deze matrix? Hoe kun je de matrix doorgronden en buiten deze beperkingen leven? Vragen die hier niet te beantwoorden zijn maar in de lezing gaan we hier dieper op in. Wanneer je het leven in deze matrix en buiten deze matrix begrijpt zul je nooit meer dezelfde zijn en vrijheid gaan ervaren.

Van overleven naar leven in de matrix

Deze matrix waarin we leven geeft veel beperkingen en voor velen een gevoel van gevangenschap. In deze lezing legt Ruud van Well uit waar deze matrix uit bestaat, hoe deze is opgebouwd en hoe contact met jezelf te maken buiten deze matrix. Veel mensen zijn constant aan het overleven in deze matrix omdat ze hun echte potentiële vermogens niet kunnen gebruiken en ze dit niet in de gaten hebben. Ziekten, klachten en een minder gelukkig leven zijn het gevolg hiervan.

Je kunt van overleven naar leven gaan in deze matrix door contact te hebben met je ware oorspronkelijke zelf. Er zijn eenvoudige tools die hiervoor gebruikt kunnen worden waardoor je in een hele andere afstemming met jezelf kunt komen. Niet enkel meditatie maar een nieuwe manier van leven los van alle opgelegde modellen en structuren. Weten wie jij werkelijk bent en welke krachten je tot jouw beschikking hebt kan je leven veranderen. Het niet enkel bij het weten houden maar deze ook daadwerkelijk kunnen gaan gebruiken zodat je jouw eigen leven kunt creëren

Ruud van Well is inmiddels meer dan 30 jaar natuurgeneeskundig therapeut en life-coach. Momenteel doet hij onderzoek naar parasieten (waaronder Lyme) in het bloed in relatie tot de matrix.

Reserveren
Voor de lezing zijn de kosten voor donateurs € 5,00 p.p. en voor belangstellenden € 9,00 p.p.
Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Gegevens

Datum:wo, 14 maart 2018
Tijd:20:00 - 22:30
Kosten:€ 9,00
Adres:Dorpshuis AMICITIA
Schimmelpenninckstraat 14
4481 AH Kloetinge
Tel. 0113-218425
Website:Vereniging de Bron: Lezing De Matrix - Ruud van Well

Donatie

  Vind jij het belangrijk dat HoeZitHetNuEcht.nl blijft bestaan?

  Dan is jouw donatie noodzakelijk! Lees er hier meer over. Je kunt ons steunen via onderstaande donatieknop.

  Bedrag €*

Agenda

Van overleven naar leven in de Matrix - Ruud van Well
do, 13 december in Oud-Beijerland
Het belang van zuiver water - Mike Donkers
vr, 14 december in Soest
Graancirkel Festival
zo, 16 december in Deventer
Sterven doe je zelf - Martijn van Staveren
zo, 16 december in Haarlem
Opgesloten in een piramide - Peter Toonen
wo, 19 december in Kloetinge
De aarde draait door - Tegenlicht Meet Up
wo, 19 december in Amsterdam
Remote Viewing - Rolf Nuyts
wo, 16 januari in Kloetinge
Meer

Nieuw boek

  Mr. Hiddema in de politiek
  Stan de Jong

  Theo Hiddema vertelt openhartig over de verkiezingscampagnes van Forum voor Democratie, het werk in de Tweede Kamer, zijn dwarse politieke opvattingen, zijn ambtsgenoten in het parlement en hoe het er binnenskamers aan toegaat in de partij. Een unieke inkijk achter de schermen van een van de meest spraakmakende politieke bewegingen van de afgelopen decennia.

  Meer informatie

Kadosuggesties voor de kerst

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!