Agenda

We hebben onderstaand een aantal interessante evenementen voor je verzameld. Deze zijn met name gericht op bewustwording, gezondheid en persoonlijke groei. Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie kans om gelijkgestemden te ontmoeten!

Wil je ook jouw lezing, cursus, meet-up of ander evenement op onze website plaatsen, dan kun je dit opgeven via de Aanmeld-pagina.

Evenementen

Van overleven naar leven in de Matrix - Ruud van Well

In deze lezing geeft Ruud een beeld wie we echt vanuit onze oorspronkelijkheid zijn. Waarom we hier in een matrix gevangen zitten, hoe deze matrix te doorgronden en hoe we buiten deze opgelegde beperkingen kunnen leven. Wanneer je deze matrix begrijpt, zul je nooit meer dezelfde zijn en echte vrijheid kunnen gaan ervaren.

do, 13 december 2018 - 20:00 tot 22:30 in Oud-Beijerland
Het belang van zuiver water - Mike Donkers

Weston Price heeft vele natuurvolkeren bezocht en is tot de conclusie gekomen dat het geheim van hun gezondheid o.a. in hun voeding zat. Inmiddels is Mike er van overtuigd geraakt dat een belangrijk onderdeel ook was wat ze dronken. Dit jaar heeft hij ontdekkingen gedaan over de structuur van water, die hij graag met ons wil delen.

vr, 14 december 2018 - 20:00 tot 22:30 in Soest
Graancirkel Festival

Op de laatste dag van het bestaan van het Graancirkel Centrum organiseert Janet Ossebaard een groots Graancirkel Festival. Een feestelijke dag met de allerlaatste updates, spannende presentaties van Janet Ossebaard, Annemieke Witteveen en Roeland Beljon en bijzondere stands.

zo, 16 december 2018 - 10:00 tot 18:00 in Deventer
Sterven doe je zelf - Martijn van Staveren

Nadat je hebt gehoord wat de dwarsverbanden zijn tussen de daadwerkelijke Wederopstanding van de Mens en het bevrijden van het Innerlijke Bewustzijn, zal jouw kijk op de dagelijkse werkelijkheid van jezelf en het moment van overgaan nooit meer hetzelfde zijn. Het maakt je krachtiger in jezelf en naar je eigen handelen toe.

zo, 16 december 2018 - 11:00 tot 15:00 in Haarlem
Opgesloten in een piramide - Peter Toonen

Overal zijn maatschappelijke piramidestructuren ontstaan met slechts enkele mensen aan de top. We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, naar coöperatieve organisaties waarin gehandeld wordt vanuit het hart. Peter Toonen zal praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie.

wo, 19 december 2018 - 20:00 tot 22:30 in Kloetinge
Nieuw!De aarde draait door - Tegenlicht Meet Up

Paul Kingsnorth gelooft dat we ons al midden in de klimaatcatastrofe bevinden. Zolang we de natuur exclusief als gebruiksmiddel voor de mensheid blijven beschouwen, zijn we gedoemd. We moeten ons dus niet afvragen met welke technologie we op dit pad kunnen blijven, maar eerder: hoe slaan we een ander pad in?

wo, 19 december 2018 - 20:00 tot 22:00 in Amsterdam
Remote Viewing - Rolf Nuyts

Remote viewing is niets nieuws. Doorheen alle tijden bij alle volkeren zijn er steeds mensen geweest die gebeurtenissen, plaatsen en personen 'op afstand konden zien'. Tijdens deze lezing maak je kennis met de (verborgen) oorsprong, met inside verhalen van leden van het Stargate Project en hoe je zelf aan de slag kan met de technieken.

wo, 16 januari 2019 - 20:00 tot 22:30 in Kloetinge
Big Brother Awards 2018

Prijsuitreiking aan de grootste beschermers en schenders van onze privacy. De kranten koppen over een sleepwet en bedrijven vechten om je gegevens. Hoe is het eigenlijk gesteld met ons recht op privacy in Nederland? De Big Brother Awards geven antwoord op deze vraag. Met wetenschappers, activisten en ervaringsdeskundigen.

di, 22 januari 2019 - 20:00 tot 22:00 in Amsterdam

Donatie

  Vind jij het belangrijk dat HoeZitHetNuEcht.nl blijft bestaan?

  Dan is jouw donatie noodzakelijk! Lees er hier meer over. Je kunt ons steunen via onderstaande donatieknop.

  Bedrag €*

Agenda

Van overleven naar leven in de Matrix - Ruud van Well
do, 13 december in Oud-Beijerland
Het belang van zuiver water - Mike Donkers
vr, 14 december in Soest
Graancirkel Festival
zo, 16 december in Deventer
Sterven doe je zelf - Martijn van Staveren
zo, 16 december in Haarlem
Opgesloten in een piramide - Peter Toonen
wo, 19 december in Kloetinge
De aarde draait door - Tegenlicht Meet Up
wo, 19 december in Amsterdam
Remote Viewing - Rolf Nuyts
wo, 16 januari in Kloetinge
Meer

Nieuw boek

  Mr. Hiddema in de politiek
  Stan de Jong

  Theo Hiddema vertelt openhartig over de verkiezingscampagnes van Forum voor Democratie, het werk in de Tweede Kamer, zijn dwarse politieke opvattingen, zijn ambtsgenoten in het parlement en hoe het er binnenskamers aan toegaat in de partij. Een unieke inkijk achter de schermen van een van de meest spraakmakende politieke bewegingen van de afgelopen decennia.

  Meer informatie

Kadosuggesties voor de kerst

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!