Agenda

We hebben onderstaand een aantal interessante evenementen voor je verzameld. Deze zijn met name gericht op bewustwording, gezondheid en persoonlijke groei. Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie kans om gelijkgestemden te ontmoeten!

Wil je ook jouw lezing, cursus, meet-up of ander evenement op onze website plaatsen, dan kun je dit opgeven via de Aanmeld-pagina.

Evenementen

Opgesloten in een piramide - Peter Toonen

Tijdens deze lezing laat Peter Toonen zien hoe overal op Aarde maatschappelijke piramidestructuren zijn ontstaan met slechts enkele mensen aan de top. Wat zijn de krachten hierachter en wat was de bedoeling hiervan? Wat kunnen wij daar zelf tegen doen? Peter geeft praktische tips over hoe om te gaan met deze tijd van transitie.

di, 25 september 2018 - 19:30 tot 22:00 in Emmen
Patronen van Bedrog - Willem Middelkoop

Willem Middelkoop zal deze avond dieper ingaan op zijn onlangs verschenen boek 'Patronen van Bedrog'. Hierin ontrafelt hij de macht achter de Amerikaanse politiek. Niet de president in het Witte Huis, maar een elite uit het militair-industrieel complex (The Deep State) blijkt al meer dan honderd jaar de feitelijke macht in handen te hebben.

di, 25 september 2018 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede
Voorbij de groene horizon - Tegenlicht Meet Up

De transitie naar duurzame energie is volop aan de gang en zal de komende jaren alleen maar verder versnellen. De veranderingen zijn ingrijpend en hebben impact op verschillende vlakken, van de manier waarop we samenleven tot de geopolitieke verhoudingen in de wereld. Hoe ziet een wereld eruit die volledig duurzaam is?

wo, 26 september 2018 - 20:00 tot 22:30 in Amsterdam
Het complot van 9/11 - Coen Vermeeren

De aanslagen van 9/11 veranderden de wereld compleet. Coen Vermeeren zet de belangrijkste complottheorieën overzichtelijk op een rijtje. Zeventien jaar na de aanslagen op het WTC en het Pentagon is het hoog tijd om in discussie te gaan over de officiële uitleg van deze aanslagen en de vele vraagtekens die daar bij zijn te plaatsen.

do, 27 september 2018 - 20:00 tot 22:30 in Breda
Bits, Bytes & Bewustzijn - Yfke Laanstra

In de toekomst worden we wellicht niet meer geboren maar enkel nog gefabriceerd, gekloond, ontdooid, gedownload of geprint. In een wereld voorzien van kunstmatige intelligentie en vergeven van kunstmatige frequenties. Wat zijn de implicaties voor ons bewustzijn en mens-zijn?

do, 27 september 2018 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede
Verdiepingsavond Smart City – Vloek of zegen?

De slimme stad weet steeds meer over ons. Dat kan ons leven makkelijker maken, maar waar stopt het? Wat mag de stad van jou weten? En wat zijn de risico’s die nu mogelijk over het hoofd worden gezien bij het slimmer maken van de stad? Op deze avond zal Yfke Laanstra spreker zijn. Kom luisteren en meepraten!

zo, 30 september 2018 - 16:00 tot 18:30 in Utrecht
Ann Verschueren: Quantumfysica en Manifestatie

Telekinese, met je gedachten materie bewegen, energetisch healen, het zijn allemaal uitingen van “Mind over Matter”; de mogelijkheid om fysieke materie en situaties, direct of indirect te beïnvloeden door enkel gebruik te maken van je eigen energie en geest. Tijdens deze lezing leer je alles over zelf manifesteren.

do, 4 oktober 2018 - 20:00 tot 22:00 in Heemstede
Nieuw!Lezing Krachtdieren - Petra Stam

Deze middag vertelt Petra Stam over krachtdieren. Ze vertelt over haar verbindingen met het dierenrijk, over de magische reis en gebeurtenissen die voorvallen als je je verbindt met een krachtdier, hoe je dit kunt doen, over thema’s binnen de verschillende dierenrijken, specifieke kenmerken van verschillende krachtdieren en veel meer.

zo, 7 oktober 2018 - 10:30 tot 13:00 in Tilburg
Lezing Orgaandonatie en de hersendoodleugen

Interactieve lezing door Ger Lodewick. Hij heeft 22 jaar onderzoek gedaan naar orgaandonatie. De allesverhullende en misleidende pro-orgaandonatie-campagnes van de overheid dienen te stoppen, er dient eerlijke informatie te worden gegeven. Wat is er aan de hand en wat mogen wij niet weten?

ma, 8 oktober 2018 - 20:00 tot 22:00 in Dronten
The Bigger Picture Event

Kom ook naar hét event over Wetenschap, Buitenaards leven, Spiritualisme, Lifestyle & Welzijn. Tijdens het event zijn er vele lezingen en presentaties van onder andere Fred Teunissen, Freddy Kaak, Richard Huisken en vele anderen. Daarnaast zijn er diverse interessante workshops en kun je veel gelijkgestemde mensen ontmoeten!

za, 20 oktober 2018 - 10:00 tot 19:00 in Diessen (Noord-Brabant)
The Bigger Picture Event

Kom ook naar hét event over Wetenschap, Buitenaards leven, Spiritualisme, Lifestyle & Welzijn. Tijdens het event zijn er vele lezingen en presentaties van onder andere Fred Teunissen, Freddy Kaak, Richard Huisken en vele anderen. Daarnaast zijn er diverse interessante workshops en kun je veel gelijkgestemde mensen ontmoeten!

zo, 21 oktober 2018 - 10:00 tot 19:00 in Diessen (Noord-Brabant)
Diabetes type 2: hoe kom ik er van af? - Hanno Pijl

Type 2 diabetes ontstaat door een wisselwerking tussen genetische aanleg en onze manier van leven. We proberen de ziekte vaak met medicijnen onder controle te krijgen, maar dat lukt meestal niet. Prof. dr. Hanno Pijl zal in deze lezing uitleggen waarom dat is en duidelijk maken hoe het beter kan. Diabetes is in veel gevallen om te keren.

vr, 26 oktober 2018 - 20:00 tot 22:30 in Soest
Nieuw!B.Izar – De macht van de onzichtbare bankiers

Deze lezing gaat over macht, geld, fraude en bedrog. B.Izar geeft een andere kijk op de gebeurtenissen in de wereld en legt uit hoe het systeem van geld en machtsstructuren werkt. Een oneerlijke strijd van de 0,1% tegen de 99,9%. Tijdens de lezing zal hij ook aandacht schenken aan de 'Protocollen van de wijzen van Sion'.

do, 1 november 2018 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede
13.000 jaar misleiding en manipulatie - Peter Toonen

Overal zijn maatschappelijke piramidestructuren ontstaan met slechts enkele mensen aan de top. We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, naar coöperatieve organisaties waarin gehandeld wordt vanuit het hart. Peter Toonen zal praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie.

zo, 4 november 2018 - 10:30 tot 13:00 in Tilburg

Meest Gelezen

Agenda

Opgesloten in een piramide - Peter Toonen
di, 25 september in Emmen
Patronen van Bedrog - Willem Middelkoop
di, 25 september in Heemstede
Voorbij de groene horizon - Tegenlicht Meet Up
wo, 26 september in Amsterdam
Het complot van 9/11 - Coen Vermeeren
do, 27 september in Breda
Bits, Bytes & Bewustzijn - Yfke Laanstra
do, 27 september in Heemstede
Verdiepingsavond Smart City – Vloek of zegen?
zo, 30 september in Utrecht
Ann Verschueren: Quantumfysica en Manifestatie
do, 4 oktober in Heemstede
Meer

Nieuw boek

  Opgesloten in een Piramide
  Peter Toonen

  Steeds meer mensen realiseren zich dat er in onze wereld krachten actief zijn die mensen beperken, tegenwerken en 'gevangen' lijken te houden in een soort kunstmatige matrix. Zijn we in staat en bereid de verantwoordelijkheid voor onze scheppingen en aard werkelijk zelf te dragen, of blijven we steken in oude patronen?

  Meer informatie

Boeken - Uitgelicht

Video - Uitgelicht

   11 September - Komplot Congres
  Op YouTube

  Met o.a. George van Houts en Karel van Wolferen

Meest Bekeken

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!