Agenda

We hebben onderstaand een aantal interessante evenementen voor je verzameld. Deze zijn met name gericht op bewustwording, gezondheid en persoonlijke groei. Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie kans om gelijkgestemden te ontmoeten!

Wil je ook jouw lezing, cursus, meet-up of ander evenement op onze website plaatsen, dan kun je dit opgeven via de Aanmeld-pagina.

Evenementen

Beleving ‘Dag buiten de tijd’ - Janosh

Op 25 juli is Janosh in Alkmaar met een spannende beleving. Na 22 keer op locatie het ‘synergetisch leven’ te hebben geactiveerd, zal hij de theatertour afsluiten met een bijzondere presentatie. Deze staat in het teken van de ‘Dag buiten de Tijd’, een traditionele viering van de Maya’s, waarbij we ons bewust ontkoppelen van de hectiek van alledag. 

wo, 25 juli 2018 - 20:00 tot 22:30 in Alkmaar
Sterven doe je Zelf - Martijn van Staveren

Deze lezing gaat over de Wederopstanding van de Innerlijke Kracht van wat bewustzijn wordt genoemd. Steeds meer mensen komen tot het inzicht en besef dat er meer gaande is dan de tot nog toe bekende en besproken modellen van leven en dood, de betekenis hiervan wordt verruimd en krijgt steeds grotere inhoud en betekenis.

wo, 19 september 2018 - 19:30 tot 22:00 in Joure
Cursus Schumann Resonantie

In deze cursus leert Anton Teuben je om jezelf af te stemmen op de nieuwe frequentie van de Aarde en om je zelfgenezend vermogen te activeren. Wanneer je deze Schumann resonantie bewust door je lichaam kunt laten stromen, word je vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger.

za, 22 september 2018 10:30 - zo, 23 september 2018 17:00 in Denekamp
Bits, Bytes & Bewustzijn - Yfke Laanstra

In de toekomst worden we wellicht niet meer geboren maar enkel nog gefabriceerd, gekloond, ontdooid, gedownload of geprint. In een wereld voorzien van kunstmatige intelligentie en vergeven van kunstmatige frequenties. Wat zijn de implicaties voor ons bewustzijn en mens-zijn?

do, 27 september 2018 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede
Ann Verschueren: Quantumfysica en Manifestatie

Telekinese, met je gedachten materie bewegen, energetisch healen, het zijn allemaal uitingen van “Mind over Matter”; de mogelijkheid om fysieke materie en situaties, direct of indirect te beïnvloeden door enkel gebruik te maken van je eigen energie en geest. Tijdens deze lezing leer je alles over zelf manifesteren.

do, 4 oktober 2018 - 20:00 tot 22:00 in Heemstede
Lezing Orgaandonatie en de hersendoodleugen

Interactieve lezing door Ger Lodewick. Hij heeft 22 jaar onderzoek gedaan naar orgaandonatie. De allesverhullende en misleidende pro-orgaandonatie-campagnes van de overheid dienen te stoppen, er dient eerlijke informatie te worden gegeven. Wat is er aan de hand en wat mogen wij niet weten?

ma, 8 oktober 2018 - 20:00 tot 22:00 in Dronten
Diabetes type 2: hoe kom ik er van af?

Type 2 diabetes ontstaat door een wisselwerking tussen genetische aanleg en onze manier van leven. We proberen de ziekte vaak met medicijnen onder controle te krijgen, maar dat lukt meestal niet. Prof. dr. Hanno Pijl zal in deze lezing uitleggen waarom dat is en duidelijk maken hoe het beter kan. Diabetes is in veel gevallen om te keren.

vr, 26 oktober 2018 - 20:00 tot 22:30 in Soest

Meest Gelezen

Agenda

Beleving ‘Dag buiten de tijd’ - Janosh
wo, 25 juli in Alkmaar
Sterven doe je Zelf - Martijn van Staveren
wo, 19 september in Joure
Cursus Schumann Resonantie
za, 22 september in Denekamp
Bits, Bytes & Bewustzijn - Yfke Laanstra
do, 27 september in Heemstede
Ann Verschueren: Quantumfysica en Manifestatie
do, 4 oktober in Heemstede
Lezing Orgaandonatie en de hersendoodleugen
ma, 8 oktober in Dronten
Diabetes type 2: hoe kom ik er van af?
vr, 26 oktober in Soest
Meer

Nieuw boek

  De Spoken van Visegrád
  Ivo van de Wijdeven

  De vier Centraal-Europese landen Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije zijn verenigd in de Visegrád-groep. Ze hebben hele andere toekomstplannen dan Merkel en Macron. Er is een reëel gevaar dat ze het steeds minder nauw nemen met Europese regels, normen en waarden. Ze tornen daarmee aan het fundament van de Europese Unie.

  Meer informatie

Vakantieboeken


  Happiness project
  Gretchen Rubin


  Anders wonen
  Marleen Hartog


  Huh?!
  Berthold Gunster


  Digiminderen
  Johan van Houten

   Meer boeken

Video - Uitgelicht

Meest Bekeken

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!