Evenement

Lezing Werken met frequenties - Matthijs van der Stroom

Magische wereld van zelfhulp, wonderen en oplossingen.

Is het mogelijk om door middel van frequenties op een natuurlijke, eenvoudige en kosteloze wijze uzelf te kunnen genezen? Kan deze techniek worden toegepast op zowel de mens, dieren, bomen, planten, water, voeding, kleding en andere gebruiksvoorwerpen?

Kunnen de frequenties van bomen, planten, groenten, en fruit worden geoptimaliseerd, zodanig dat met deze methode de groei, kwaliteit en smaak op een positieve manier beïnvloed kan worden? Zijn we in staat deze techniek aan te leren en zelf toe te passen?

Al wat leeft en fysiek waarneembaar is, heeft op etherisch niveau een databank in zich van de juiste frequenties die iedere manifestatie fit en gezond weet te houden. Wanneer we doelbewust met energieën en frequenties gaan werken, openen we een wereld van wonderlijke mogelijkheden.

Op al deze vragen geeft Matthijs van der Stroom u tijdens deze boeiende lezing een zo duidelijk mogelijk antwoord van wat er zoal mogelijk is met frequenties. Matthijs heeft inmiddels 25 jaar ervaring met frequenties.

Of we het nu hebben over water, bomen, planten, mensen dieren, stenen of kleding, alles heeft zijn eigen unieke frequentie. Deze frequenties zorgen mede voor een perfecte balans en harmonie in de natuur. De natuur is als het ware een bio-computer waarvan iedere manifestatie unieke frequenties in zich heeft, die een cel of orgaan fit en gezond weten te houden.

Tegenwoordig zijn bijna alle manifestaties in de natuur onderhevig aan onnatuurlijke verstoringen en vervuilingen. Straling, stress, en ongezonde voeding zorgen steeds meer voor ongewenste energieën in ons lichaam en de natuur.

“Als men de geheimen van het universum wil ontdekken, denk dan in termen van energie, frequenties en vibraties.” -Nikola Tesla

Deze lezing wordt georganiseerd door Asmara Centrum. Zie voor meer informatie onderstaande website.

Gegevens

Datum:zo, 25 november 2018
Tijd:14:00 - 17:00
Kosten:€ 15,00
Adres:Asmara Centrum
Nassaupark 7
2161KK Lisse
Website:Asmara Centrum: Lezing Werken met frequenties - Matthijs van der Stroom

Donatie

  Vind jij het belangrijk dat HoeZitHetNuEcht.nl blijft bestaan?

  Dan is jouw donatie noodzakelijk! Lees er hier meer over. Je kunt ons steunen via onderstaande donatieknop.

  Bedrag €*

Nieuw op de agenda

  Time Bender & Genialiteit - Tijn Touber

  In een tijd waarin oude structuren en paradigma’s omvallen, is het van belang om te leren leven en werken vanuit deze hernieuwde authenticiteit en oorspronkelijkheid, zodat we werkelijk nieuwe stappen kunnen zetten in onze individuele en collectieve ontwikkeling. Kom ook naar deze inspirerende lezing van Tijn Touber.

  wo, 23 januari 2019 - 20:00 tot 22:00 in Schipluiden

Agenda

Opgesloten in een piramide - Peter Toonen
wo, 19 december in Kloetinge
De aarde draait door - Tegenlicht Meet Up
wo, 19 december in Amsterdam
Remote Viewing - Rolf Nuyts
wo, 16 januari in Kloetinge
Big Brother Awards 2018
di, 22 januari in Amsterdam
Time Bender & Genialiteit - Tijn Touber
wo, 23 januari in Schipluiden
Graancirkels, Miraculeus, Magisch of Meditatief?
ma, 11 februari in Dronten
Het mysterie van de Bosnische Piramides
vr, 15 februari in Kloetinge
Meer

Nieuw boek

  Mr. Hiddema in de politiek
  Stan de Jong

  Theo Hiddema vertelt openhartig over de verkiezingscampagnes van Forum voor Democratie, het werk in de Tweede Kamer, zijn dwarse politieke opvattingen, zijn ambtsgenoten in het parlement en hoe het er binnenskamers aan toegaat in de partij. Een unieke inkijk achter de schermen van een van de meest spraakmakende politieke bewegingen van de afgelopen decennia.

  Meer informatie

Kadosuggesties voor de kerst