Evenement

Mediwiet Markt Hoorn

Tijdens deze Mediwiet Markt in Hoorn besteden we extra aandacht aan zelf wiet telen. Voor je het weet is het weer lente! 

Wernard Bruining geeft een korte masterclass Mediwiet kweken. Bart Hissink en Doede de Jong spreken over zelf kweken, al dan niet met gemeentelijke instemming. En Suzanne Poot vertelt over gezonde voeding. Kom ook kijken, horen, leren, proeven en ervaren! Iedere bezoeker krijgt een gratis Citral zaadje.

Programma

 • 11.00 uur: Deur open
 • 12.00 uur: Voeding, de basis van je gezondheid - Suzanne Poot, health coach en auteur van het boek 'Rauw, naakt en gezond'
 • 12.40 uur: Pauze
 • 13.00 uur: Wietolie, dat doe je gewoon zelf! - Wernard Bruining, cannabis pionier en auteur van het boek 'Helende Hennep'
 • 14.30 uur: Pauze
 • 15.00 uur: Vragen over wietolie vanuit de zaal - Wernard Bruining
 • 15.30 uur: Zélf eenvoudig mediwiet telen - Bart Hissink, cannabis activist en zelf patiënt: mediwiet telen mét gemeentelijke instemming. Doede de jong, cannabis activist, Nederlands bekendste biologische wietkweker: telen zónder instemming.
 • 17.00 uur: Einde

In een middag leer je alles over je eigen menselijk endocannabinoïde systeem, waarom wietolie werkt en onschadelijk is. Je leert ook hoe je wietolie kunt gebruiken en zelf eenvoudig en goedkoop kunt maken, het wordt voor je gedemonstreerd. Heb je vragen dan kun je die aan Wernard stellen, heb je een mooi succesverhaal dan kun je het delen met iedereen zodat anderen er weer van kunnen leren.

Deze markt wordt georganiseerd door Stichting Mediwiet. Koop je kaartjes vooraf, want aan de deur wordt niet verkocht. Zie voor meer informatie onderstaande website.

Gegevens

Datum:zo, 20 januari 2019
Tijd:11:00 - 17:00
Kosten:€ 20,00
Adres:Schouwburg Het Park
Westerdijk 4
1621 LE Hoorn
Website:Mediwiet Markt Hoorn

Steun ons

  SCHADECLAIM

  Wij hebben een aanzienlijke schadeclaim ontvangen vanwege 'onrechtmatig gebruik van foto's'. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om voorlopig te stoppen met het weergeven van citaat-afbeeldingen bij de verwijzingen in dit nieuwsoverzicht. Hierdoor is ook het video-overzicht offline.

  Wij zijn in gesprek met een juridisch adviseur om ons te beroepen op het beeldcitaatrecht, aangezien wij zelf geen foto's plaatsen op deze overzichtswebsite. 

  Vind jij het belangrijk dat HoeZitHetNuEcht.nl blijft bestaan? Help ons dan met een donatie, zodat wij je ook in de toekomst van alternatief nieuws kunnen blijven voorzien. Alvast bedankt voor je steun!

  Bedrag €*

Agenda

Lezing Sterven doe je zelf - Martijn van Staveren
vr, 25 januari in Kloetinge
Lezing De macht van de onzichtbare bankiers
wo, 6 februari in Bussum
Graancirkels, Miraculeus, Magisch of Meditatief?
ma, 11 februari in Dronten
Het mysterie van de Bosnische Piramides
vr, 15 februari in Kloetinge
Psychosomatiek: de betekenis van organen/ziekten
ma, 11 maart in Dronten
Zelfgenezing met behulp van je mind - Henk Fransen
di, 12 maart in Arnhem
Lezing Dolfijnen - Walvissen - Mensen in Verbinding
za, 16 maart in Breda
Meer

Boeken

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!