Evenement

Patronen van Bedrog - Willem Middelkoop

Willem Middelkoop, een veel gevraagd spreker en adviseur voor verschillende bedrijven, journalist, fotograaf, ondernemer en voormalig beurscommentator, zal deze avond dieper ingaan op zijn onlangs verschenen boek Patronen van bedrog, Niets is wat het lijkt.

In 'Patronen van bedrog' ontrafelt Willem Middelkoop, samen met researcher Tim Dollee, op een meeslepende manier de macht achter de Amerikaanse politiek. Niet de president in het Witte Huis, maar een elite uit het militair-industrieel complex blijkt al meer dan honderd jaar de feitelijke macht in handen te hebben. In de VS wordt deze internationaal opererende groep steeds vaker omschreven als The Deep State.

Volgens opiniepeilingen gelooft de helft van de Amerikanen dat er inderdaad een Deep State-structuur bestaat. Deze staat binnen de staat ziet politici als pionnen in het geopolitieke schaakspel. Om de macht te behouden worden effectieve en eeuwenoude strategieën gebruikt. List en bedrog zijn daarom aan de orde van de dag. Welkom in de wereld vol patronen van bedrog.

Zie ook het eerste deel van de presentatie die Willem Middelkoop in 2014 bij de TU Delft gaf, waarin hij laat zien dat vrijwel niets in de wereld is wat het in de massamedia lijkt te zijn. Dit is de voorloper geweest op zijn boek 'Patronen van bedrog'. Hij was ook in 2016 bij DeLezing en gaf toen een inkijkje in het mondiale monetaire systeem, zoals verwoord in zijn boek The Big Reset.

Reserveren
Deze lezing wordt georganiseerd door DeLezing.nl. Reserveren doe je door het bedrag van € 10,00 vóór 25 september 2018 over te maken op rekeningnummer NL10 INGB 0004 4605 79 t.n.v. Desire & Give te Voorhout o.v.v. Willem. De betaling is bevestiging van deelname. Betalen aan de zaal: gepast contant € 11,00.

Locatie
Openbaar vervoer: Vanaf NS Station Heemstede-Aerdenhout richting Zandvoort lopen en meteen oversteken (1e straat rechts). Met de auto: Heemstede is uitstekend te bereiken vanuit Den Haag, Leiden, Haarlem, Amsterdam en Utrecht. Doordeweeks kun je na 18.00 uur gratis parkeren in de buurt van het gebouw.

Gegevens

Datum:di, 25 september 2018
Tijd:20:00 - 22:30
Kosten:€ 10,00
Adres:Stormvogelweg 1
2106 DA Heemstede
Website:DeLezing: Patronen van bedrog - Willem Middelkoop

Agenda - Uitgelicht

Agenda

Economie als zichtbaar gemaakte liefde - Ivo Valkenburg
wo, 21 november in Joure
Deep fake news - Tegenlicht Meet Up
wo, 21 november in Amsterdam
Miniconferentie over de situatie in Syrië
do, 22 november in Tilburg
Oertoestanden van aarde & mens - Sander Videler
zo, 25 november in Tilburg
Een goed gesprek met… de Dieren!
zo, 25 november in Zwaanshoek
Lezing Werken met frequenties - Matthijs van der Stroom
zo, 25 november in Lisse
Lezing Blockchain, Cryptocurrency en Cyberspace - Luc Sala
di, 27 november in Heemstede
Meer

Eenvoudig Leven Agenda 2019 - Adv.

  Eenvoudig Leven Agenda 2019
  Nynke Valk

  Deze agenda helpt je om je eigen koers te volgen in een wereld vol indrukken. Door een eenvoudige methode verschuift je focus naar wat echt belangrijk voor je is. Je laat je minder sterk leiden door de verwachtingen van anderen, maar neemt zelf de regie. Met een praktische weekindeling, speelse tekeningen en teksten ter inspiratie.

  Meer informatie

Nieuw boek

  Het bestverkochte boek ooit
  (met deze titel)

  Sanne Blauw

  Cijfers zijn niet zo objectief als ze lijken. Bedrijven misbruiken cijfers om hun product aan je te slijten, politici om lastige beslissingen te rechtvaardigen, wetenschappers om hun onderzoek kracht bij te zetten. En wij cijferconsumenten laten ons maar al te graag misleiden als de cijfers zeggen wat we willen.

  Meer informatie

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!