Evenement

Remote Viewing - Rolf Nuyts

Remote viewing (RV) is niets nieuws. Doorheen alle tijden bij alle volkeren zijn er steeds mensen geweest die gebeurtenissen, plaatsen en personen 'op afstand konden zien'.

De eerste stappen voor de moderne variant van helderziendheid -Remote Viewing- werden genomen door vooraanstaande wetenschappers en onderzoekers zoals de botanicus J.B. Rhine, verbonden aan Duke University, de schrijver Upton Sinclair en de Franse chemicus René Warcollier.

In de late jaren ’60, begin jaren ’70 voerden onderzoekers van de American Society for Psychical Research verschillende out-of-body en remote viewing experimenten uit. Eén van de deelnemers was Ingo Swann. Swann was een zeer begaafd remote viewer en op zijn aanwijzingen werden de standaard onderzoeksprotocollen verfijnd; wat leidde tot significant betere resultaten in de verschillende ‘paranormale’ experimenten.

In 1972 kwam Dr. Hal Puthoff -fysicus aan het Stanford Research Institute (SRI), een spin off van de Stanford University- in contact met Swann en samen richten ze doorgedreven experimenten in rond niet-conventionele vormen van communicatie. De successen die hieruit voortvloeiden, trokken al gauw de aandacht van de CIA. Met hun financiering werd de fysicus Russel Targ aangetrokken en met z’n drieën vormden ze de kern van het team aan het SRI, dat de komende 20 jaar de onderzoeksbasis zou leggen voor wat nu bekend staat als Remote Viewing.

"Remote Viewing is the ability to produce information that is correct about a place, event, person, object, or concept which is located somewhere else in time/space, and which is completely blind to the remote viewer and others taking part in the process of collecting the information." -Joe McMoneagle

In 1978 richtte de militaire inlichtingendienst van het Amerikaanse leger een unit om RV in te zetten voor het verzamelen van inlichtingen bij operaties tegen mogelijk vijandige naties. Dit geheime project was bekend onder de namen Grillflame, Centerlane, Starburst en tenslotte STARGATE.

Nadat het hele RV programma in 1995 officieel afgesloten werd, brachten verschillende leden van het Stargate project boeken en trainingen uit die ook particulieren in staat stelden zich te bekwamen in Remote Viewing volgens het Stargate protocol.

Remote viewing kent vandaag de dag een waaier aan toepassingen. Naast het verzamelen van inlichtingen door overheden en politie, is ook het bedrijfsleven op de kar gesprongen en wordt RV ingezet door o.a. beleggingsmaatschappijen om aandelenkoersen te voorspellen en door mijnbedrijven om de ideale locatie van ontginning te bepalen.

Lezing
Tijdens deze lezing maak je kennis met de (verborgen) oorsprong van Remote Viewing, inside verhalen van Joe McMoneagle, Skip Atwater, Paul Elder, … leden van het oorspronkelijke Stargate Project en hoe je zelf aan de slag kan met RV-technieken.

Aanmelden
Deze lezing wordt georganiseerd door Vereniging de Bron. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Aanmelden via onderstaande website.

Gegevens

Datum:wo, 16 januari 2019
Tijd:20:00 - 22:30
Kosten:€ 9,00
Adres:Dorpshuis “Amicitia”
Schimmelpenninckstraat 14
4481 AH Kloetinge
Website:Vereniging de Bron: Remote Viewing - Rolf Nuyts

Steun ons

  SCHADECLAIM

  Wij hebben een aanzienlijke schadeclaim ontvangen vanwege 'onrechtmatig gebruik van foto's'. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om voorlopig te stoppen met het weergeven van citaat-afbeeldingen bij de verwijzingen in dit nieuwsoverzicht. Hierdoor is ook het video-overzicht offline.

  Wij zijn in gesprek met een juridisch adviseur om ons te beroepen op het beeldcitaatrecht, aangezien wij zelf geen foto's plaatsen op deze overzichtswebsite. 

  Vind jij het belangrijk dat HoeZitHetNuEcht.nl blijft bestaan? Help ons dan met een donatie, zodat wij je ook in de toekomst van alternatief nieuws kunnen blijven voorzien. Alvast bedankt voor je steun!

  Bedrag €*

Agenda

Lezing Sterven doe je zelf - Martijn van Staveren
vr, 25 januari in Kloetinge
Lezing De macht van de onzichtbare bankiers
wo, 6 februari in Bussum
Graancirkels, Miraculeus, Magisch of Meditatief?
ma, 11 februari in Dronten
Het mysterie van de Bosnische Piramides
vr, 15 februari in Kloetinge
Psychosomatiek: de betekenis van organen/ziekten
ma, 11 maart in Dronten
Zelfgenezing met behulp van je mind - Henk Fransen
di, 12 maart in Arnhem
Lezing Dolfijnen - Walvissen - Mensen in Verbinding
za, 16 maart in Breda
Meer

Boeken

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!