Evenement

Ufo's bestaan gewoon - Coen Vermeeren

Coen Vermeeren schreef enkele jaren geleden het boek UFO's bestaan gewoon. Sindsdien werd hij veelvuldig gevraag voor commentaar in radio- en tv-programma's, waaronder KRO Brandpunt en in RTL Late Night. Ook in diverse kranten werd hij uitgebreid geïnterviewd zoals in de Telegraaf, het AD, de NRC en het Belgische De Morgen.

In deze lezing staat zijn boek centraal. In dit boek een verzameling feiten over ufo's van mogelijke buitenaardse bezoekers aan onze planeet uit de mond van burgers, piloten, militairen en astronauten.

Geen onnozele verhalen, maar gedegen rapportages vaak ondersteund met foto's, video's en radarbeelden. Niet van fantasten maar van experts, getrainde waarnemers, verantwoordelijke bestuurders en een verhaal voor hen die antwoorden en oplossingen zoeken voor de grote uitdagingen van deze planeet en haar bewoners.

Als je je grondig verdiept in de uitgebreide literatuur, de vele getuigenverslagen en de officiële rapporten dan valt een ding op: we weten inmiddels ongelooflijk veel van ufo's! Waarom spreken we er dan niet over? Zijn we bang om de feiten onder ogen te zien?

Coen Vermeeren
Opgeleid als lucht- en ruimtevaartdeskundige is hij naast wetenschapper ook musicus en schrijver. Hij kreeg vooral landelijke bekendheid vanwege zijn boek Ufo’s bestaan gewoon. Hierin behandelt hij talloze getuigenverklaringen van militairen, astronauten, piloten en luchtverkeersleider. Bronnen die met spectaculaire informatie komen en, volgens Vermeeren, op zijn minste gehoord moeten worden. Coen wil vooral de feiten laten spreken en stelt daarvoor de benodigde ongemakkelijke vragen. In 2012 won hij de Grenswetenschaps Award. In 2016 schreef hij het boek 9/11 is gewoon een complot.

Reserveren
Deze lezing wordt georganiseerd door Vereniging De Bron. Reserveren is mogelijk voor slechthorenden/slechtzienden, reserveringen gelden tot 10 min. voor aanvang. Voor de lezing zijn de kosten voor donateurs € 5,00 p.p. en voor belangstellenden € 9,00 p.p.

Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Gegevens

Datum:wo, 12 september 2018
Tijd:20:00 - 22:30
Kosten:€ 9,00
Adres:Dorpshuis “AMICITIA”
Schimmelpenninckstraat 14
4481 AH Kloetinge
Tel. 0113-218425
Website:Vereniging De Bron: Ufo's bestaan gewoon

Agenda

Lezing ‘Teken aan de Wand’; over de ziekte van Lyme
wo, 12 september in Alkmaar
Verlichting voor luie mensen - Paul Smit
wo, 12 september in Oud-Beijerland
Ufo's bestaan gewoon - Coen Vermeeren
wo, 12 september in Kloetinge
Thema-conventie What on Earth?!
zo, 16 september in Dronten
Lezing Avonturen in bewustzijn - Rolf Nuyts
zo, 16 september in Tilburg
Sterven doe je Zelf - Martijn van Staveren
wo, 19 september in Joure
Cursus Schumann Resonantie - Anton Teuben
za, 22 september in Denekamp
Meer

Actueel boek

  Roundup, Giftig spul
  Carey Gillam

  Journalist Carey Gillam dook in het dossier over het pesticide Roundup en de gevolgen voor ons voedsel en onze gezondheid. Zij stuitte op een machtige multinational, Monsanto, die er alles aan doet om zijn lucratieve patent op het middel te beschermen. Wetenschappers worden door het slijk gehaald, journalisten bedreigd, politici omgekocht, kritische boeren kapot geprocedeerd.

  Meer informatie

Boeken - Uitgelicht

Video - Uitgelicht

   Solving 9-11 Ends the War
  Nu op YouTube

  De 9-11 Misdaad: Wie en Waarom,
  door Christopher Bollyn

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!