Evenement

Ufo's bestaan gewoon - Coen Vermeeren

Coen Vermeeren schreef enkele jaren geleden het boek UFO's bestaan gewoon. Sindsdien werd hij veelvuldig gevraag voor commentaar in radio- en tv-programma's, waaronder KRO Brandpunt en in RTL Late Night. Ook in diverse kranten werd hij uitgebreid geïnterviewd zoals in de Telegraaf, het AD, de NRC en het Belgische De Morgen.

In deze lezing staat zijn boek centraal. In dit boek een verzameling feiten over ufo's van mogelijke buitenaardse bezoekers aan onze planeet uit de mond van burgers, piloten, militairen en astronauten.

Geen onnozele verhalen, maar gedegen rapportages vaak ondersteund met foto's, video's en radarbeelden. Niet van fantasten maar van experts, getrainde waarnemers, verantwoordelijke bestuurders en een verhaal voor hen die antwoorden en oplossingen zoeken voor de grote uitdagingen van deze planeet en haar bewoners.

Als je je grondig verdiept in de uitgebreide literatuur, de vele getuigenverslagen en de officiële rapporten dan valt een ding op: we weten inmiddels ongelooflijk veel van ufo's! Waarom spreken we er dan niet over? Zijn we bang om de feiten onder ogen te zien?

Coen Vermeeren
Opgeleid als lucht- en ruimtevaartdeskundige is hij naast wetenschapper ook musicus en schrijver. Hij kreeg vooral landelijke bekendheid vanwege zijn boek Ufo’s bestaan gewoon. Hierin behandelt hij talloze getuigenverklaringen van militairen, astronauten, piloten en luchtverkeersleider. Bronnen die met spectaculaire informatie komen en, volgens Vermeeren, op zijn minste gehoord moeten worden. Coen wil vooral de feiten laten spreken en stelt daarvoor de benodigde ongemakkelijke vragen. In 2012 won hij de Grenswetenschaps Award. In 2016 schreef hij het boek 9/11 is gewoon een complot.

Reserveren
Deze lezing wordt georganiseerd door Vereniging De Bron. Reserveren is mogelijk voor slechthorenden/slechtzienden, reserveringen gelden tot 10 min. voor aanvang. Voor de lezing zijn de kosten voor donateurs € 5,00 p.p. en voor belangstellenden € 9,00 p.p.

Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Gegevens

Datum:wo, 12 september 2018
Tijd:20:00 - 22:30
Kosten:€ 9,00
Adres:Dorpshuis “AMICITIA”
Schimmelpenninckstraat 14
4481 AH Kloetinge
Tel. 0113-218425
Website:Vereniging De Bron: Ufo's bestaan gewoon

Agenda - Uitgelicht

Agenda

Mediwiet Markt in Amstelveen
zo, 21 oktober in Amstelveen
Mens in de machine - Tegenlicht Meet Up
di, 23 oktober in Amsterdam
Bits, Bytes & Bewustzijn - Yfke Laanstra
wo, 24 oktober in Voerendaal (Limburg)
Diabetes type 2: hoe kom ik er van af? - Hanno Pijl
vr, 26 oktober in Soest
Praat mee over De Digitale Impact
di, 30 oktober in Amsterdam
B.Izar – De macht van de onzichtbare bankiers
do, 1 november in Heemstede
13.000 jaar misleiding en manipulatie - Peter Toonen
zo, 4 november in Tilburg
Meer

Nieuw boek

  Trump, Grondwet & Wereld
  Janneke Monshouwer

  Laten wij ons ophitsen tot haat en oorlog? Wat is de bedoeling van het waanzinnig Amerikaans militair budget van 700 miljard dollar voor 2018 (China: 150 miljard, Rusland: 70 miljard)? Laten we ons ophitsen tegen Trump, tegen Poetin, tegen Assad, tegen Moslims? Hoe kunnen we ons als mens ontwikkelen als propaganda wordt verheven boven feiten?

  Meer informatie

Boeken - Uitgelicht

Video - Uitgelicht

   11 September - Komplot Congres
  Op YouTube

  Met o.a. George van Houts en Karel van Wolferen