Evenement

Ufo's bestaan gewoon - Coen Vermeeren

Coen Vermeeren schreef enkele jaren geleden het boek UFO's bestaan gewoon. Sindsdien werd hij veelvuldig gevraag voor commentaar in radio- en tv-programma's, waaronder KRO Brandpunt en in RTL Late Night. Ook in diverse kranten werd hij uitgebreid geïnterviewd zoals in de Telegraaf, het AD, de NRC en het Belgische De Morgen.

In deze lezing staat zijn boek centraal. In dit boek een verzameling feiten over ufo's van mogelijke buitenaardse bezoekers aan onze planeet uit de mond van burgers, piloten, militairen en astronauten.

Geen onnozele verhalen, maar gedegen rapportages vaak ondersteund met foto's, video's en radarbeelden. Niet van fantasten maar van experts, getrainde waarnemers, verantwoordelijke bestuurders en een verhaal voor hen die antwoorden en oplossingen zoeken voor de grote uitdagingen van deze planeet en haar bewoners.

Als je je grondig verdiept in de uitgebreide literatuur, de vele getuigenverslagen en de officiële rapporten dan valt een ding op: we weten inmiddels ongelooflijk veel van ufo's! Waarom spreken we er dan niet over? Zijn we bang om de feiten onder ogen te zien?

Coen Vermeeren
Opgeleid als lucht- en ruimtevaartdeskundige is hij naast wetenschapper ook musicus en schrijver. Hij kreeg vooral landelijke bekendheid vanwege zijn boek Ufo’s bestaan gewoon. Hierin behandelt hij talloze getuigenverklaringen van militairen, astronauten, piloten en luchtverkeersleider. Bronnen die met spectaculaire informatie komen en, volgens Vermeeren, op zijn minste gehoord moeten worden. Coen wil vooral de feiten laten spreken en stelt daarvoor de benodigde ongemakkelijke vragen. In 2012 won hij de Grenswetenschaps Award. In 2016 schreef hij het boek 9/11 is gewoon een complot.

Reserveren
Deze lezing wordt georganiseerd door Vereniging De Bron. Reserveren is mogelijk voor slechthorenden/slechtzienden, reserveringen gelden tot 10 min. voor aanvang. Voor de lezing zijn de kosten voor donateurs € 5,00 p.p. en voor belangstellenden € 9,00 p.p.

Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Gegevens

Datum:wo, 12 september 2018
Tijd:20:00 - 22:30
Kosten:€ 9,00
Adres:Dorpshuis “AMICITIA”
Schimmelpenninckstraat 14
4481 AH Kloetinge
Tel. 0113-218425
Website:Vereniging De Bron: Ufo's bestaan gewoon

Donatie

  Vind jij het belangrijk dat HoeZitHetNuEcht.nl blijft bestaan?

  Dan is jouw donatie noodzakelijk! Lees er hier meer over. Je kunt ons steunen via onderstaande donatieknop.

  Bedrag €*

Agenda

Sign of Time: Let’s talk about tech
di, 11 december in Amsterdam
Follow the Money: 10 jaar na de financiële crisis
di, 11 december in Amsterdam
Planetaire geometrie als voorteken van zware aardbevingen
wo, 12 december in Heemstede
Van overleven naar leven in de Matrix - Ruud van Well
do, 13 december in Oud-Beijerland
Het belang van zuiver water - Mike Donkers
vr, 14 december in Soest
Graancirkel Festival
zo, 16 december in Deventer
Sterven doe je zelf - Martijn van Staveren
zo, 16 december in Haarlem
Meer

Nieuw boek

  Mr. Hiddema in de politiek
  Stan de Jong

  Theo Hiddema vertelt openhartig over de verkiezingscampagnes van Forum voor Democratie, het werk in de Tweede Kamer, zijn dwarse politieke opvattingen, zijn ambtsgenoten in het parlement en hoe het er binnenskamers aan toegaat in de partij. Een unieke inkijk achter de schermen van een van de meest spraakmakende politieke bewegingen van de afgelopen decennia.

  Meer informatie

Kadosuggesties voor de kerst

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!