Evenement

Wees Jezelf Weekend in Havelte

De spannendste en grootste ontwikkeling in het bewustzijn van de Mens is wellicht dat zij invloed heeft en zelfs Schepper is van werkelijkheid (het activeren van de kwantum fysische scheppingswetten). In dit Wees Jezelf Weekend gaan we dat proces vanuit samenwerking, openheid en kracht, gezamenlijk dieper activeren. De uitnodiging is om in respectvolle zelfreflectie diep in het eigen wezen te schouwen óf en hóe vrij we zijn van aannames en overtuigingen.

Ben jij werkelijk bereid om naar jezelf te durven kijken vanuit een open en schoon veld? Vanuit je wezenlijke Kracht? Wie ben jij echt? Wat zijn de dwarsverbanden tussen mijn leven nu en mijn intergalactische potentieel? Welke elementen werken mij nu nog “tegen”, hoe herken ik deze en wat is er nodig, vanuit mijzelf om deze te doorbreken.

De bedding die we hiervoor hebben gecreëerd is er een van genieten en ont-moeten. We bevinden ons op een prachtige locatie midden in de Drentse bossen en naast stilte- en kruidenwandelingen in de natuur kunnen we onder andere genieten van muziek, dans, zingen, van elkaar en informaties en oefeningen / bekrachtigingen, samen met Martijn van Staveren. Niets van het programma is verplicht en er is voldoende vrije tijd om elkaar wezenlijk te ont-moeten. Je kunt in autonome verbondenheid met jouw eigenheid bijdragen aan deze gezamenlijke activatie van eigen kracht. Tijdens dit weekend ben je krachtbrenger in plaats van deelnemer.

Locatie

Het makkelijkst kom je met de auto. Ook de verbinding per trein is prima (slim als je met het OV komt, de NS Groepsretour!). Vanaf het station Meppel (0900-1436) rijden regiotaxi’s naar Meeuwenveen. Als je een uur van tevoren belt, staat de taxi klaar. Eerder reserveren kan per e-mail: callcenter@connexxion.nl. Meer informatie vind je op de site van de regiotaxi Drenthe. De afstand naar Meeuwenveen is ongeveer 10 kilometer en het kost circa € 8,00.

Tussen Meppel en Assen rijdt lijn 20 van Qbuzz. Stap uit bij de halte ‘Havelterbrug’. Dan is het nog 1,5 km lopen. Een prachtig weggetje, maar niet doen met een rolkoffer. Qbuzz is telefonisch bereikbaar via 0900-1436.

Bijdrage

 • € 175,00 inclusief maaltijden, zonder overnachting
 • € 225,00 inclusief maaltijden en overnachting (2- en 3-persoonskamers, voorkeur kamerindeling kun je aangeven)
 • € 215,00 inclusief maaltijden en kampeerplaats (tent, caravan, camper - zonder stroom)

Er zijn 39 slaapplaatsen voor in totaal 80 deelnemers. Er kan op het terrein gekampeerd worden in caravan of camper (of tent voor de die hards), anders kun je een hotel of B&B in de buurt boeken of thuis slapen als dat de afstand dat toelaat.

In dit weekend worden er geen opnames gemaakt, niet door ons, en als je zelf een foto wilt maken vraag je vanuit respect naar elkaar, daar toestemming voor.

Klik hier om je in te schrijven.

- Overgenomen van onze collega's van Earth Matters -

Gegevens

Van:vr, 8 december 2017 - 20:00
Tot:zo, 10 december 2017 - 17:00
Kosten:Vanaf € 175,00
Adres:Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1
7971 PK Havelte
Website:Wees Jezelf Weekend

Agenda

Lezing Het bedrog van Rome - Maurits Prins
wo, 13 december in Anna Paulowna
DNA heling met kristallen, licht en de geometrie
do, 14 december in Afferden
Lezing Feiten en fictie over voeding - Mike Donkers
vr, 15 december in Soest
De hele olifant in beeld - Marja de Vries
za, 16 december in Breda
Lezing De kunst van het sterven - Kitty Woud
zo, 17 december in Naarden
Mediwiet middag in Doetinchem
zo, 17 december in Doetinchem
Lezing UFO disclosure
zo, 17 december in Deventer
Meer

Kadosuggesties voor de Kerst

  Leven van de lucht
  Gerhard Hormann

  Ontspullen
  James Wallman

  Omdenken Kaartspel
  Berthold Gunster

  Anders Wonen
  Marleen den Hartog

  Meer suggesties

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!