Evenement

Wees Jezelf Weekend in Havelte

De spannendste en grootste ontwikkeling in het bewustzijn van de Mens is wellicht dat zij invloed heeft en zelfs Schepper is van werkelijkheid (het activeren van de kwantum fysische scheppingswetten). In dit Wees Jezelf Weekend gaan we dat proces vanuit samenwerking, openheid en kracht, gezamenlijk dieper activeren. De uitnodiging is om in respectvolle zelfreflectie diep in het eigen wezen te schouwen óf en hóe vrij we zijn van aannames en overtuigingen.

Ben jij werkelijk bereid om naar jezelf te durven kijken vanuit een open en schoon veld? Vanuit je wezenlijke Kracht? Wie ben jij echt? Wat zijn de dwarsverbanden tussen mijn leven nu en mijn intergalactische potentieel? Welke elementen werken mij nu nog “tegen”, hoe herken ik deze en wat is er nodig, vanuit mijzelf om deze te doorbreken.

De bedding die we hiervoor hebben gecreëerd is er een van genieten en ont-moeten. We bevinden ons op een prachtige locatie midden in de Drentse bossen en naast stilte- en kruidenwandelingen in de natuur kunnen we onder andere genieten van muziek, dans, zingen, van elkaar en informaties en oefeningen / bekrachtigingen, samen met Martijn van Staveren. Niets van het programma is verplicht en er is voldoende vrije tijd om elkaar wezenlijk te ont-moeten. Je kunt in autonome verbondenheid met jouw eigenheid bijdragen aan deze gezamenlijke activatie van eigen kracht. Tijdens dit weekend ben je krachtbrenger in plaats van deelnemer.

Locatie

Het makkelijkst kom je met de auto. Ook de verbinding per trein is prima (slim als je met het OV komt, de NS Groepsretour!). Vanaf het station Meppel (0900-1436) rijden regiotaxi’s naar Meeuwenveen. Als je een uur van tevoren belt, staat de taxi klaar. Eerder reserveren kan per e-mail: callcenter@connexxion.nl. Meer informatie vind je op de site van de regiotaxi Drenthe. De afstand naar Meeuwenveen is ongeveer 10 kilometer en het kost circa € 8,00.

Tussen Meppel en Assen rijdt lijn 20 van Qbuzz. Stap uit bij de halte ‘Havelterbrug’. Dan is het nog 1,5 km lopen. Een prachtig weggetje, maar niet doen met een rolkoffer. Qbuzz is telefonisch bereikbaar via 0900-1436.

Bijdrage

 • € 175,00 inclusief maaltijden, zonder overnachting
 • € 225,00 inclusief maaltijden en overnachting (2- en 3-persoonskamers, voorkeur kamerindeling kun je aangeven)
 • € 215,00 inclusief maaltijden en kampeerplaats (tent, caravan, camper - zonder stroom)

Er zijn 39 slaapplaatsen voor in totaal 80 deelnemers. Er kan op het terrein gekampeerd worden in caravan of camper (of tent voor de die hards), anders kun je een hotel of B&B in de buurt boeken of thuis slapen als dat de afstand dat toelaat.

In dit weekend worden er geen opnames gemaakt, niet door ons, en als je zelf een foto wilt maken vraag je vanuit respect naar elkaar, daar toestemming voor.

Klik hier om je in te schrijven.

- Overgenomen van onze collega's van Earth Matters -

Gegevens

Van:vr, 8 december 2017 - 20:00
Tot:zo, 10 december 2017 - 17:00
Kosten:Vanaf € 175,00
Adres:Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1
7971 PK Havelte
Website:Wees Jezelf Weekend

Agenda - Binnenkort

  528Hz Revolution - Dr. Leonard Horowitz

  Engelstalige lezing van Dr. Leonard Horowitz en Sherri Kane die hun kennis en ervaringen willen delen over de zogenoemde liefdesfrequentie, 528Hz. Doe mee met de snel groeiende community van verwante spirits die een positieve impact willen realiseren op de maatschappij, bedrijven en relaties wereldwijd: De revolutie van 528Hz.

  za, 23 juni 2018 - 14:00 tot 17:00 in Heemstede

Agenda - Binnenkort

  Nog niet vrijgegeven universele verbindingen, dimensies + oplossingen

  In een enerverende presentatie bespreekt Anton Teuben de wereldwijde veranderingen met de nieuwe (nog niet vrijgegeven) universele verbindingen met verschillende dimensies. Daarna gaat hij in op de vele oplossingen die mogelijk zijn met het integreren van de Schumann resonantie die onmisbaar is voor ons bestaan.

  di, 26 juni 2018 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede

Agenda

Earth & Beyond V
za, 23 juni in Houten
Cursus Schumann Resonantie
za, 23 juni in Winsum
Landelijk Protest Luchtvaartgroei
za, 23 juni in o.a. Amsterdam
528Hz Revolution - Dr. Leonard Horowitz
za, 23 juni in Heemstede
Krachtdieren – Wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk
za, 23 juni in Breda
Boekpresentatie Gezond met CBD en andere cannabinoiden
zo, 24 juni in Bussum
Nog niet vrijgegeven universele verbindingen, dimensies + oplossingen
di, 26 juni in Heemstede
Meer

Obelisk Boeken - Uitgelicht

   Een Cirkel Doorbroken
  Thea Terlouw

  Ieder van ons, spiritueel of niet, ervaart dat de huidige tijd een vreemd soort onrust met zich meebrengt. Dit boek gaat daarover en laat zien dat er zich momenteel op mondiale schaal een bijzonder proces voltrekt. Thea Terlouw schetst een toekomst waarin mensen weer verbonden worden met de Al-Bron.

  Meer informatie

Nieuwe boeken

  Patronen van bedrog
  Willem Middelkoop

  Zelfhelend Vermogen
  Deepak Chopra

   Meer boeken

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!