Evenement

Lezing Zielen Bewustzijn - John Breukels

Zielen Bewustzijn… Waarom kunnen relaties eindigen? …en waarom Zielen eeuwig verbonden zijn!

John Breukels geeft tijdens deze lezing vooral veel informatie over het Zielen Bewustzijn. Vanwege een steeds grotere toename van mensen met vragen over de nieuwe Tijd, Zielengroepen, tweelingzielen, zielenmaatje, leerprocessen op zielniveau, en vooral voor diegenen die nog altijd de ‘Prins op het Witte Paard’, of ‘de ware Jacob’ verwachten, of wensen tegen te komen, is het nu de juiste tijd om de mensheid de juiste inzichten mee te geven.

Tijdens deze voordracht ontdek je alles over de 7 verschillende zielengroepen en de mogelijke zielenovereenkomsten (afspraken met anderen) die je maakte voordat je op aarde bent gekomen.

Deze lezing bestaat uit 2 delen van ruim 60 minuten en biedt jou de mogelijkheid tot vele inzichten op zielniveau en de verbindingen die wij hebben met andere Zielen, waarin we de volgende thema’s behandelen:

Deel 1: Lezing over de 7 Kosmische Stralen & de IK BEN
Om te kunnen begrijpen waarom anderen zielen in je leven komen, is het van belang om eerst te begrijpen ‘wie jij bent’ en waar je vandaan bent gekomen. Deel 1 is daarom een korte informatieve lezing met uitleg over de 7 kosmische stralen en waarom de ziel naar aarde is gekomen. De onsterfelijke ziel op het pad van 7 kosmische stralen, gezien vanuit de eigen IK BEN!

Deel 2: Meditatie & Verbindingen op zielniveau
We starten met geleidemeditatie door de 17 chakra’s, met een reis van de binnenaarde tot aan de Bron. Daarna een uitleg over de 7 Zielengroepen, waaronder Tweelingmaatjes, Tweelingzielen, Tweelingvlam, Tweelingstraal, zielsverwanten en leggen daarbij de verschillen uit. Wij zien momenteel veel mensen zoekende naar een Tweelingziel, maar eenmaal ontmoet maakt het Aardse Bewustzijn vaak de vergissing om hier ‘de ware liefde’ in te willen ontdekken. Wat zie je, nadat je uitleg hebt gekregen hoe je dieper kunt kijken, of voelen in de zielenverbinding?

Het is zeker geen saaie lezing met uitsluitend theoretische informatie, want we zullen door middel van oefeningen ook zeker zelf kunnen gaan ervaren. Kortom, een lezing die je zeker niet mag missen!

Georganiseerd door Gezond Verstand Lezingen.

Aanmelden bij Annette Ochse via gvlalkmaar@gmail.com.

Welkom vanaf 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur.

Gegevens

Datum:vr, 8 december 2017
Tijd:20:00 - 22:30
Kosten:€ 10,00
Adres:Wijkcentrum Overdie
Van Maerlantstraat 8-10
1813 BH Alkmaar
Website:Lezing Zielen Bewustzijn - Gezond Verstand Lezingen

Agenda - Binnenkort

  528Hz Revolution - Dr. Leonard Horowitz

  Engelstalige lezing van Dr. Leonard Horowitz en Sherri Kane die hun kennis en ervaringen willen delen over de zogenoemde liefdesfrequentie, 528Hz. Doe mee met de snel groeiende community van verwante spirits die een positieve impact willen realiseren op de maatschappij, bedrijven en relaties wereldwijd: De revolutie van 528Hz.

  za, 23 juni 2018 - 14:00 tot 17:00 in Heemstede

Agenda - Binnenkort

  Nog niet vrijgegeven universele verbindingen, dimensies + oplossingen

  In een enerverende presentatie bespreekt Anton Teuben de wereldwijde veranderingen met de nieuwe (nog niet vrijgegeven) universele verbindingen met verschillende dimensies. Daarna gaat hij in op de vele oplossingen die mogelijk zijn met het integreren van de Schumann resonantie die onmisbaar is voor ons bestaan.

  di, 26 juni 2018 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede

Agenda

Earth & Beyond V
za, 23 juni in Houten
Cursus Schumann Resonantie
za, 23 juni in Winsum
Landelijk Protest Luchtvaartgroei
za, 23 juni in o.a. Amsterdam
528Hz Revolution - Dr. Leonard Horowitz
za, 23 juni in Heemstede
Krachtdieren – Wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk
za, 23 juni in Breda
Boekpresentatie Gezond met CBD en andere cannabinoiden
zo, 24 juni in Bussum
Nog niet vrijgegeven universele verbindingen, dimensies + oplossingen
di, 26 juni in Heemstede
Meer

Obelisk Boeken - Uitgelicht

   Een Cirkel Doorbroken
  Thea Terlouw

  Ieder van ons, spiritueel of niet, ervaart dat de huidige tijd een vreemd soort onrust met zich meebrengt. Dit boek gaat daarover en laat zien dat er zich momenteel op mondiale schaal een bijzonder proces voltrekt. Thea Terlouw schetst een toekomst waarin mensen weer verbonden worden met de Al-Bron.

  Meer informatie

Nieuwe boeken

  Patronen van bedrog
  Willem Middelkoop

  Zelfhelend Vermogen
  Deepak Chopra

   Meer boeken

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!