Over Ons

Ontstaan

Er is momenteel veel gaande in de wereld en het is een tijdrovende klus om uit te zoeken hoe de dingen nu echt in elkaar zitten. De ‘oude’ media brengen, in onze visie, regelmatig niet de echte en volledige waarheid. Misleiding, belangenverstrengeling en censuur zijn helaas aan de orde van de dag. In onze zoektocht naar het ‘echte’ nieuws op de vele nieuwe media websites, bedachten wij dat een verzamelplek van het nieuws van de diverse nieuwe media en alternatieve media in één overzicht erg handig zou zijn. En zo is de website HoeZitHetNuEcht.nl in maart 2012 ontstaan: het brede aanbod van alternatief nieuws, het overzicht van het nieuwe media nieuws, blogs en video's.

Missie

Aangezien HoeZitHetNuEcht.nl inmiddels voor ons een praktisch hulpmiddel is geworden, willen wij dit graag aan iedereen ter beschikking stellen. Wij hebben hiermee geen commerciële doeleinden. Wij willen vooral bereiken dat iedereen op een makkelijke manier een breed aanbod van alternatief nieuws gepresenteerd krijgt, zodat iedereen voor zichzelf kan vaststellen hoe de dingen in elkaar zitten en wat er nu echt gaande is. Om de website zo toegankelijk mogelijk te laten zijn, hebben wij gekozen voor het Nederlandstalige alternatieve nieuws van de diverse nieuwe media sites en blogs.

Wij denken dat bewustwording op dit moment belangrijk is. Wij gaan er vanuit dat je met meer kennis en inzicht ook vaker bewust keuzes gaat maken in het dagelijkse leven. Op die manier kun je meewerken aan een eerlijkere en duurzamere wereld. Wij hopen daar met deze website ook een bijdrage aan te leveren.

Zelf blijven nadenken

Uiteraard staat in het nieuwe media nieuwsoverzicht van HoeZitHetNuEcht.nl ook niet de enige echte waarheid. Die zul je uiteindelijk nog steeds zelf moeten uitzoeken. Het nieuwsoverzicht biedt je wel een ruim aanbod aan andere gezichtspunten, die je aan het denken kunnen zetten en je wellicht inspireren tot andere visies op de werkelijkheid. Wij nodigen iedereen van harte uit om vooral zelf kritisch te blijven nadenken en zelf verder uit te zoeken hoe het nu echt zit.

Disclaimer

Onze website is samengesteld uit links naar andere websites. Wij schrijven zelf geen nieuwsberichten. Wij kunnen dan ook niet instaan voor de juistheid, volledigheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit het gebruik van deze site.

We verwerken op en met onze website persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie daarover. Wij zijn niet aansprakelijk voor de wijze waarop de gelinkte en geciteerde websites met persoonsgegevens omgaan. Lees hiervoor het privacybeleid van de site die je bezoekt. Gebruik van onze website vindt plaats op basis van een akkoord met deze disclaimer en onze privacyverklaring. Eventuele klachten kun je indienen via het contactformulier

Contact

Onze site wordt regelmatig verder ontwikkeld. Ideeën en aanvullingen zijn dan ook van harte welkom.
Wij zijn bereikbaar via het contactformulier.

Redactie
HoeZitHetNuEcht.nl

 

- Knowledge is Power -
(Sir Francis Bacon)

HoeZitHetNuEcht

HoeZitHetNuEcht Het brede overzicht van alternatief nieuws