Steun Ons

Als je deze website waardeert en het belangrijk vindt dat wij ook in de toekomst doorgaan met ons werk, dan is een vrijwillige financiële bijdrage noodzakelijk!

Op HoeZitHetNuEcht.nl verzamelen wij al sinds 2012 een breed aanbod aan alternatief nieuws. Wij vinden het belangrijk dat alternatieve visies voor iedereen gemakkelijk beschikbaar blijven. Aangezien wij jouw privacy respecteren worden er op onze website geen cookies geplaatst, geen profielen samengesteld en geen onnodige gegevens verstrekt aan derden. Ook willen wij jou niet lastig vallen met onwenselijke advertenties. Dit heeft tot gevolg dat er zeer weinig inkomsten zijn, terwijl er wel flinke uitgaven zijn aan webhosting, onderhoud en ontwikkeling van deze website.

Wij willen jou hierbij dan ook vragen om ons werk te steunen via onderstaande donatieknop.

Bedrag €*

De donatie verloopt via Mollie.com, een professionele en betrouwbare financiële dienstverlener. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.

Schadeclaim

Wij hebben onlangs een aanzienlijke schadeclaim ontvangen vanwege vermeend 'onrechtmatig gebruik van foto's'. Wij zijn van mening dat deze claim volledig onterecht is, aangezien wij zelf geen foto's plaatsen op deze overzichtswebsite. Helaas zijn wij door deze claim wel genoodzaakt om juridische bijstand in te schakelen om ons te beroepen op het beeldcitaatrecht. Dit juridische advies brengt behoorlijk wat kosten met zich mee.

Jouw steun is dus echt nodig

Vind jij het belangrijk dat HoeZitHetNuEcht.nl blijft bestaan? Dan hebben we jouw steun nu echt nodig. Dit is hét moment om in actie te komen en ons via een financiële donatie te laten weten dat je wilt dat de website blijft bestaan!

Wij hopen op jouw steun, zodat wij jou ook in de toekomst een mooi overzicht van alternatief nieuws kunnen blijven bieden.

Hartelijke groet,

Redactie
HoeZitHetNuEcht.nl

HoeZitHetNuEcht

HoeZitHetNuEcht Het brede overzicht van alternatief nieuws